USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Навіщо нам та «Ласка», – у Володимирі-Волинському хочуть свій собачий притулок

21 Листопада 2017 16:41
У Володимирі-Волинському знову заговорили про відкриття притулку для безпритульних собак.

Про це очільник міста Петро Саганюк говорив на щотижневій оперативній нараді, пише Район.Володимир-Волинський.

- Треба щось робити з тими безпритульними собаками. Навіщо нам та «Ласка», давайте будемо думати, як в місті облаштувати притулок для безпритульних собак, - зазначив мер під час наради. - Гляньте скільки тих собак гуляє містом, і всі вже великі. Хто їх сюди звозить? Треба думати, як облаштувати притулок для них і не відкладати цю справу на потім.

Як ідеться в повідомленні, кілька років тому вже велася мова про відкриття притулку для собак у місті. Навіть дійшла справа до вибору земельної ділянки під облаштування самого притулку.

Щодо місця будівництва, міська влада пропонувала звести його на території КП «Полігон», поруч із сміттєзвалищем. Однак запропоноване місце для майбутнього притулку, на думку волонтерів та ветеринара, не підходить, бо в такому випадку заклад знаходитиметься всього за 80 м від сміттєзвалища, яке хоч і є впорядкованим, та запах має неприємний.

Тож питання земельної ділянки для притулку та приміщення для тимчасового притримання тварин, де їх стерилізуватимуть та реєструватимуть, і до сьогодні залишається відкритим.

Як зазначає видання, минулого тижня у центрі Володимира-Волинського зграя бродячих собак напала на хлопчика, який їхав на велосипеді.

ЧИТАТИ ЩЕ: КП «ЛАСКА» ХОЧУТЬ ЗАБОРОНИТИ ПРИВОЗИТИ СОБАК З ІНШИХ МІСТ

Нагадаємо, луцьке КП «Ласка» викликали допомагати виловлювати безпритульниз собак у Червнонограді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus