USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Найбільше серед українських політиків на рекламу в мережі витрачає Порошенко

21 Листопада 2019 18:27
За підрахунками експертів найбільше коштів на рекламу в Мережі витрачає п’ятий президент України Петро Порошенко. Ця сума сягнула 96 тисяч доларів.

Про це пише ТСН з посиланням на комунікаційне агентство RMA.

Ананітики відзначають, що здебільшого сторінки політиків та партій витрачали кошти на агітаційну рекламу перед парламентськими виборами, які відбулись 21 липня.

На другому місці за витратами стоїть Святослав Вакарчук – 59,4 тис. доларів. На третьому – Юлія Тимошенко, яка вклала у політичну рекламу 59,3 тис. доларів. У топ-5 за витратами на рекламу у соцмережах також увійшли Антон Яценко (20,9 тис. доларів) та Андрій Садовий (17,8 тис. доларів).

Серед партій лідером за обсягами витрачених коштів на рекламу став «Голос». За ним ідуть «Європейська Солідарність» та «Спільна Справа». Також у п’ятірку лідерів увійшли «Партія Шарія» та «Слуга Народу».

Нагадаємо, напередодні парламентських виборів в Україні активно працювали «ботоферми» – проплачені коментарі залишали в інтересах Анатолія Гриценка, а також Святослава Вакарчука. Окрім цього, виявлено повідомлення ботів на підтримку президента України Володимира Зеленського та колишнього очільника держави Петра Порошенка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатолію Показати IP 21 Листопада 2019 19:54
А казали що супер - жлоб.
? Показати IP 21 Листопада 2019 20:04
Знову Порошенко !?! А президент у нас хто ? Може Порошенко ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus