USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Найбільше податків сплачують волинські деревообробники

11 Жовтня 2011 14:25
За підсумками 9 місяців надходження до зведеного бюджету області від промислових підприємств Волині на 37 відсотків перевищують минулорічні показники - темпи наповнення бюджету промисловістю краю суттєво перевищують показники сплати податків іншими суб’єктами господарювання.

Про це інформує відділ економічного аналізу ДПА у Волинській області.

Безумовне лідерство у сплаті податків промисловим сектором Волині утримують підприємства, що виробляють продукцію з деревини та меблі. Обсяги виробництва таких підприємств на третину перевищують минулорічні показники. А сплата податків ними зросла відповідно на 63 і 52 відсотки.

У легкій промисловості Волині сплата податків на 35 відсотків перевищує ріст виробництва, в добувній – майже на 17 відсотків. У машинобудуванні показники сплати податків на 10 відсотків більше показників росту виробництва.

«Вважаю, що ідеальна модель стосунків податкової служби з бізнесом – це ситуація, за якої сплата податків адекватна обсягам виробництва. Саме такий стан справ свідчить про соціально відповідальне ставлення бізнес-середовища до виконання обов’язку своєчасно наповнювати бюджет та якісну роботу податківців», - запевнив голова ДПА у Волинській області Микола Гринюк.

Головний податківець краю водночас зазначив, що сьогодні промисловість Волині демонструє результат, на досягнення якого податкова служба працювала не один місяць під час безпосереднього партнерського діалогу з представниками бюджетоутворюючих підприємств.

За інформацією відділу економічного аналізу ДПА у Волинській області, внесок волинських підприємств до зведеного бюджету краю сягнув 333, 7 мільйона гривень, або 26 відсотків від загальних надходжень. В тому числі, до державного бюджету волинська промисловість із початку року перерахувала 217,1 мільйона гривень, або 38,7 відсоток від надходжень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Інженер Показати IP 11 Жовтня 2011 16:28
Фото з "СКФ Україна". Трохи не відповідає назві статті.
Є Показати IP 11 Жовтня 2011 18:19
Міністр сказал - ПРАДАВАТЬ ВСЁ!!! статтю на цю тему шукайте поруч!!!
Столяр Показати IP 11 Жовтня 2011 22:00
Платниками податків є "кроноспан", "брв" та ще кілька п-в. Решта в тіні або п-ці на єдиному податку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus