USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Найбільше волиняни переймаються житловими та земельними проблемами

20 Серпня 2009 18:16
Перший заступник голови облдержадміністрації Віталій Заремба провів черговий прийом громадян з особистих питань. Сьогодні волиняни переважно зверталися з проханням посприяти у вирішенні земельних та житлових проблем, – повідомляють «Волинські новини».
Як інформує Офіційний сайт Волинської обласної державної адміністрації, Віталій Заремба зазначив, що «зі спірними земельними проблемами волиняни до влади звертаються часто. Ми робимо усе можливе, аби допомогти краянам, однак, в основному, це залежить від людських стосунків».
Зокрема, мешканка з села Жабка Ківерцівського району розповіла про конфлікт із сусідами, який виник у зв’язку з розподілом меж. За її словами, ця земля уже упродовж багатьох років належить їй. Перший заступник пообіцяв жінці, що незабаром для з’ясування обставин, що склалися, буде створена обласна профільна комісія.
У заявниці з села Ботин Луцького району інша проблема – відсутність коштів на проведення ремонту житлового будинку. Вона просить на ці цілі надати матеріальну допомогу або допомогти в отриманні грошового кредиту в рамках державної програми «Власний дім». Віталій Заремба запевнив, що буде зроблено усе можливе для вирішення проблеми цієї родини.
Розглядав перший заступник голови і колективні звернення. Одні – висловлювали незгоду з вилученням частини земельної ділянки, інші – просили сприяння у проведенні та підключенні електромережі до їх помешкань. Він запевнив людей, що порушені ними питання будуть під контролем для якнайшвидщого їх вирішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus