USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Найбільше земельне законодавство порушують біля Луцька. ПЕРЕЛІК

17 Червня 2013 13:09
Найбільше земельне законодавство на Волині порушується на територіях сільських рад, розташованих біля Луцька.
Про це стало відомо сьогодні, 17 червня, під час наради у стінах Волинської облдержадміністрації за участю заступника голови Волинської облдержадміністрації Віталія Карпюка.

Темами наради були питання, що стосуються здійснення державного контролю за використанням та охороною земель комунальної та державної власності. Також обговорювали проблему додержання вимог земельного та екологічного законодавства на Волині.

На нараду запросили заступників голів районних державних адміністрацій, керівників територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади області, землевпорядників, голів селищних та сільських рад Ківерцівського й Луцького районів, земельних інспекторів державної інспекції сільського господарства в області у вищеназваних районах.

За словами Віталія Карпюка, в області вже три роки ведеться активна робота з інвентаризації та впорядкування земель сільськогосподарського призначення. Однак не всі сільські ради хочуть в цьому напрямку працювати.

Відзначилися сільські ради навколо Луцька - робота там аж надто гальмується.

«Не розумію, чому так ситуація складається, чекають ринку землі?!», - висловив припущення Карпюк.

«Коли буде ринок землі, тоді будемо працювати в законодавчому полі. Чекаємо, щоб продали цю землю? Буде час, буде земельне законодавство, будете тоді продавати. Але те, що сьогодні порушується земельне законодавство на усіх територіях сільських рад - це факт», - констатував заступник голови Волинської облдержадміністрації.

За словами Карпюка, найбільше земельне законодавство порушується на території Жидичинської, Озерцівської, Прилуцької, Липинської, Маяківської сільських рад.

Меншою мірою, однак порушення таки фіксуються, на території Боратинської, Гіркополонківської сільрад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
(- Показати IP 17 Червня 2013 22:02
Що? Меншою мірою? Та Перванчук і Ярик продали землі стільки.....Просто відкупились.Поки що.
Допитливий Показати IP 17 Червня 2013 22:10
А коли їх посадять?
Знаюча Показати IP 17 Червня 2013 22:51
Скоро.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus