USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Найболючіші питання для лучан – житлові!

7 Жовтня 2008 15:04
Під час особистого прийому громадян з особистих питань у першого заступника луцького міського голови Лариси Соколовської найбільше звернень від мешканців обласного центру Волині стосувалося вирішення житлово-комунальних проблем. Про це 7 жовтня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Мешканка п’ятиквартирного будинку, що по вулиці Кондзилевича, розповіла, що її сусід, викупивши квартиру, проводив там ремонт. У результаті чого стався обвал несучої стіни. При заміні опалювальної системи також замурували димохід. У результаті цього пенсіонерка не може нормально опалювати свого приміщення. Але найбільш проблемною є ситуація з суміжними стінами, частина із яких обвалилась, що спричиняє аварійність будівлі. У відповідь, пана Соколовська зазначила, що після докладного перегляду справи, проблему вирішать в найкоротший термін.
Подібна ситуація також виникла і у мешканки гуртожитку, що розташований на вулиці Орджинікідзе 30, де сусіди намагаються виселити одиноку літню жінку з її кімнати у приміщення, де проводиться сушіння речей. Оскільки територія теперішнього її житла становить близько 12 квадратних метрів, то зменшення його ще більше є просто неможливим.
Також її сусіди добудували житло за рахунок коридору, і тепер жінка не має можливості нормально проходити до своєї кімнати. Щоб з’ясувати подробиці пані Соколовська зателефонувала до домовласниці гуртожитку, яка пояснила, що приміщення, в якому проживає пенсіонерка, з 1995 року є виходом на балкон, і ніяк не може бути житловим. Однак вирішення питання відбудеться лише після докладного його розгляду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus