USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Найдорожча угода в історії ігрової індустрії: Microsoft придбала Activision Blizzard

19 Січня 2022 17:58
Корпорація Microsoft за 68 мільярдів доларів придбала студію Activision Blizzard, яка створила компʼютерні ігри WarCraft і Call of Duty.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на New York Times.

«Гейм-індустрія – це найдинамічніша й захоплива категорія розваг, яка нині існує, а тому вона зіграє основну роль у розвитку метавсесвітів», – наголосив головний виконавчий директор Microsoft Сатя Наделла.

Це буде найдорожча угода за 46-річну історію Microsoft та найбільша за всю історію індустрії відеоігор. У результаті корпорація отримає аудиторію Activision, яка щомісяця становить близько 400 мільйонів користувачів, а також доступ до ігор, які, як пише New York Times, стануть наріжним каменем для створення метавсесвіту компанії.

Угоду планують закрити до літа 2023 року.

Нагадаємо: у вересні 2020 року Microsoft купила ZeniMax Media – материнську компанію-виробника ігор Bethesda, яка створила серію The Elder Scrolls (Skyrim, Oblivion, Morrowind) і Fallout. Тоді компанію купили за 7,5 мільярда доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 19 Січня 2022 19:15
Поліщуки шукають скумбрія по 8 грн, нафуй їм ці новини.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus