USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Найдорожчий актор світу Двейн Джонсон розповів, як із сім’єю хворів на коронавірус

3 Вересня 2020 09:14
Найвисокооплачуваніший актор року Двейн Джонсон разом з дружиною і дітьми перехворів на коронавірус. Він зізнався, що три тижні тому з сім’єю отримав позитивні результати тесту на COVID-19. Доньки зірки мали середню форму хвороби, а йому з коханою довелось непросто.

48-річний американський актор Двейн Джонсон «Скеля» на особистій сторінці в інстаграмі опублікував щемливе відео, яким оголосив, що його сім’я перехворіла на коронавірус, пише 24 канал.

Позитивні результати тестів на COVID-19 актор, його дружина Лорен і двоє доньок – 4-річна Жасмин та 2-річна Тіана – отримали близько трьох тижнів тому. Діти голлівудського актора мали середню форму коронавірусу, у той час як батьки перехворіли тяжкою.

Зараз Двейн Джонсон з дружиною і доньками не мають симптомів COVID-19 і повністю здорові. Проте він наголошує, що коронавірус повністю відрізняється від всіх пережитих ним раніше травм і недуг. Хвороба у нього вплинула на шлунково-кишковий тракт.

«Я можу сказати вам, що це було одне з найважчих впиробувань для нашої сім’ї. Я щасливий розповісти, що із нами все гаразд. Ми більше незаразні», – поділився Двейн Джонсон.

Актор вважає, що міг заразитися від близьких друзів, а тому закликає інших бути обережними під час зустрічей із рідними. Порадив носити маски та здавати тест на Covid-19, перш ніж контактувати з іншими.

Раніше журнал Forbes назвав найвисокооплачуваніших акторів року. Рейтинг опублікували 11 серпня на сайті журналу. Представники Forbes рахували зароблені гроші акторів з 1 червня 2019 року по 1 червня 2020 року. Лідером рейтингу знову став американський актор Двейн Джонсон. Цьогоріч він заробив $87,5 млн, що менше на $1,9 млн, ніж у минулому році. Лише за зйомки у серіалі «Червоне сповіщення» (Red Notice, 2020), який восени вийде на стрімінговому сервісі Netflix, Джонсон отримав $23,5 млн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus