USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Найкращі молоді музиканти України – луцький гурт «В. О. Д. А»

1 Липня 2009 11:46
Закінчився конкурс молодих музикантів SuMus. Трійку найкращих молодих гуртів протягом 10 днів обирала аудиторія двох провідних музичних сайтів – Хвилі української музики «Молоде радіо» та «Музспільноти». Про це 1 липня повідомляють «Волинські Новини».
За підсумками голосування трійка переможців конкурсу SuMus (або ж «Музика Літа») виглядає так. Беззаперечний лідер конкурсу – луцький гурт «В.О.Д.А» . Хлопці та дівчата опинилися на першому місці із великим відривом, набравши за результатами голосування на обох сайтах 1174 голоси.
Друге місце посів гурт «Mosaic» з Києва, набравши у сумі 750 голосів. На третьому місці – гурт «Телері», також з Києва. За нього проголосувало 522 відвідувача та відвідувачки сайтів Molode.com.ua та Muzspilnota.org.ua.
Загалом на двох сайтах проголосувало 1897 чоловік. Відповідно до умов конкурсу, які були оголошені раніше, гурти-переможці отримають можливість виступити на великій сцені фестивалю, записати якісне відео, а також отримати цінні подарунки.
Крім того, їх залучать до PR-кампанії «Трипільского кола» – радіоефіри, телебачення, інтернет, афіші, буклети й банери. Переможці конкурсу «SuMus» також отримають можливість співпраці та промоції від продюсерської компанії «Ethno Sound». Також пісні переможців вже потрапили у ротацію Хвилі української музики «Молоде радіо».
Нагадаємо, що конкурс молодих музикантів SuMus цього року вперше проводять організатори фестивалю «Трипільське коло», сайт «Музспільнота» та Хвиля української музики «Молоде радіо», – пише Трипільське коло.  
Довідково:
У першому етапі конкурсу брали участь 46 гуртів, із яких журі відібрало 15. Переможців 2-го етапу й конкурсу SuMus загалом визначили інтернет-голосуванням, яке протягом 10 днів тривало на сайтах Muzspilnota.org.ua та Molode.com.ua.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus