USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Найкращого кулеметника полку «Азов» нагородили посмертно

4 Лютого 2015 17:15
Нагороду «За жертовність і любов до України» родині загиблого добровольця Ігоря Сливки вручив настоятель парафії Святителя Миколая Чудотворця у Горохові протоієрей Роман Янів. Про це інформує Волинська правда.

Нагадаємо, доброволець з Горохова загинув під Маріуполем 12 грудня: підірвався на фугасній міні. В одну мить без батька залишилося двоє синів. Провести в останню путь Ігоря Сливку 15 грудня вийшло усе містечко Горохів, а днем раніше з бійцем прощалися у Луцьку - над Театральним майданом знову линуло тужливе «Пливе кача», а по мужніх чоловічих обличчях котилися сльози.

Як інформують у прес-службі Волинській єпархії УПЦ КП, з ініціативою посмертно відзначити Ігоря Сливки виступили його бойові побратими. З їх слів, Ігор завжди був готовий захищати тих, хто поруч, будучи найкращим кулеметником полку. Доброволець з Горохова загинув під Маріуполем 12 грудня: підірвався на фугасній міні. В одну мить без батька залишилося двоє синів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВОЛИНСЬКИЙ ГЕРОЙ ПОВЕРНУВСЯ З НЕБЕС ДО МАРІУПОЛЬСЬКИХ ДІТЕЙ СВЯТИМ МИКОЛАЄМ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus