USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Найкрутіші функції камери iPhone 14 Pro Max*

12 Травня 2023 12:32
Ні для кого не секрет, що Apple використовують в своїй продукції найновіші технології. Це стосується і камер – айфони давно замінили фотоапарати навіть у професійних зніманнях, дозволяючи робити унікальні кадри та створювати неповторні відео. Модель iPhone 14 Pro Max не стала винятком, показавши гідний рівень якості камер та приємно здивуваши користувачів деякими новими можливостями.

ProRes кодек

Айфон 14 Pro Max дозволяє знімати відео у форматі ProRes, що дає можливість легко перенести відзнятий контент у програму Final Cut Pro та редагувати відео на комп'ютері (MacBook). Цією функцією активно послуговуються контент-мейкери будь-якого рівня – і аматори, і професіонали.

Фотостилі

Перед фотографуванням можна застосовувати різні стилі, які можуть покращити знімок. Apple пропонує кілька стилів:

яскравий;

контрастний;

теплий;

холодний.

Фотографічні стилі схожі на пресети, але їх можна використовувати лише перед зніманням, а не після. Поєднавши фотостилі з пост обробкою, користувачі зможуть розширити свої можливості в роботі зі спектром фотографій, а також досягти бажаного кінцевого результату.

Режим «Кіноефект»

Режим Cinematic Mode розмиває тло на відео, як під час знімання портретних фотографій. Щоб розмиття було чітким та застосовувалося виключно до об’єктів конкретного плану, використовують можливості Neural Engine, нейротехнології та штучний інтелект. Вони точно визначають об'єкт фільмування, фіксують його і активують «фокус, що стежить» – він буде рухатися разом з об'єктом. У цей час тло залишається розмитим, що створює відчуття кадру з фільму, а не звичайного відео на телефоні. Якщо до фокусу потрапляє інший об’єкт, то камера автоматично переведе на нього фокус, залишивши тло розмитим.

QuickTake

QuickTake – функція, що вперше з'явилася в iPhone 12 і перейшла до версії 14. Вона дозволяє користувачу розпочати запис відео з режиму фотографування. Для цього потрібно затиснути та утримувати кнопку фото – запис розпочнеться автоматично. Це зручно навіть у звичайних умовах, а у випадку, коли знімати треба екстрено, дозволить не пропустити потрібний момент.

Завдяки цим та іншим функціям користувачі iPhone 14 Pro Max отримують найкращий досвід під час створення контенту, а також можуть повністю розкрити свій творчий потенціал.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus