USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Принципи вибору чохлів для iPhone 14*

18 Жовтня 2022 17:19
iPhone – це сучасні смартфони, які відомі на весь світ особливостями конструкції та надсучасними розробками, що кожен рік презентують купертинівці. Завдяки використанню власного виробництва та якісних складових вдається створити прогресивні телефони, які здатні задовольнити вимоги будь-якого користувача.

Як обрати захисний чохол на iPhone 14?

У вересні 2022 року компанія apple презентувала новий iPhone 14. Сьогодні лінія містить чотири моделі, серед яких два базові та два флагманські пристрої преміум-класу із новими процесорами Bionic A16. Саме в цих моделях відсутній класичний та звичний для apple чубчик. Цього року його замінили на мультимедійну капсулу, яка є своєрідним транслятором повідомлень у соцмережах та вхідних дзвінків.

Флагманська модель iPhone 14 pro max коштує досить дорого. Тому головна мета користувача, який нещодавно придбав схожий апарат, захистити його. Це можна зробити, використовуючи сучасні чохли, що можна знайти за посиланням https://phone-jacket.com.ua/chekhly/chekhly-dlya-iphone/chehly-na-iphone-14-pro-max/. Апарат відноситься до флагманських моделей, тому зазвичай його купують люди з непоганими статками. Чохол також повинен не лише захищати техніку, але й показувати високий статус, положення у суспільстві власника смартфона. Саме тому чохли на iPhone 14 pro max зазвичай виготовляють з натуральної шкіри, дерева та металу. Є й більш дешеві силіконові моделі, але iPhone 14 це не просто сучасний смартфон, а й справжній витвір мистецтва, який повинен мати відповідний захист.
Переваги силіконових чохлів для iPhone 14

Головна перевага силікону – це його еластичність та пластичність.

Плюси чохлів з силікону:

- При падінні на землю м’яка силіконова поверхня зменшує силу удару. Це дозволяє зменшити пошкодження смартфона та захистити його.

- Якщо телефон впаде на рівну та гладеньку поверхню екраном вниз, він не пошкодиться через виступи над поверхнею дисплею.

- Наразі у продажу можна знайти декілька варіантів, які відрізняються між собою формами, вирізами в області камери.

Це може бути великий квадратний виріз, або декілька округлих отворів, які створені окремими під кожну камеру, а не для цілого блоку одночасно.

На задній панелі таких чохлів емблема apple, що підтверджує походження смартфона. Це прикрашає захисний бампер та підкреслює елітність виробу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus