USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Найману працю в аграрному бізнесі на Волині легалізують

22 Грудня 2014 17:00
Фахівці органів ДФС Волині під час співбесід з працедавцями у рамках операції «Урожай» наполягли на підвищенні оплати праці 1078 найманим працівникам. Результат цієї роботи – сплата 125,7 тисячі гривень ПДФО і 329 тисяч гривень ЄСВ.

Легалізація найманої праці, що використовується під час сільськогосподарських робіт, – ще один напрямок роботи фахівців органів ДФС з представниками аграрного бізнесу.

Про це повідомили у прес-службі ГУ ДФС у Волинській області.

Цього року, згідно з результатами проведених співбесід керівники суб’єктів господарювання додатково оформили трудові угоди з 1161 найманим працівником. Відтак, наймані працівники офіційно отримали 1,6 мільйона гривень заробітної плати.

«Аграрна сфера на Волині – для чималої кількості представників бізнесу прибуткова справа. Важливо, щоб трудові стосунки у цій сфері були легальними, оскільки бюджети потребують надходжень на виконання соціальних програм. Виплата зарплати на рівні, що гарантується державою, повинно стати принциповим питанням не лише для фіскальної служби, а й кожного найманого працівника, який заслуговує на певний рівень соціального захисту», – зазначив начальник Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Зі слів керівника ГУ ДФС Волині, цього року результативною була робота фахівців органів ДФС у напрямку оподаткування власників сільськогосподарської техніки.

«Завдяки фахівцям органів ДФС до оподаткування залучено 420 громадян, власників сільськогосподарської техніки, які надавали послуги з обробітку та збору урожаю. Вони задекларували 1 093 тисячі гривень доходу та сплатили до місцевого бюджету 164,9 тисячі гривень податку з доходів фізичних осіб», - підкреслив Віталій Чуй.

Довідка. На Волині діяльність у галузі сільського господарства здійснюють 750 суб’єктів господарювання: 584 юридичні особи та 166 фізичних осіб-підприємців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus