USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Стадіон у Княгининку перейшов на баланс центру «Спорт для всіх»

28 Квітня 2021 21:07
Стадіон в селі Княгининок, що належить Луцькій міській територіальній громаді, передали на баланс комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради».

Про це стало відомо 28 квітня під час пленарного засідання 10 сесії Луцької міської ради.

Депутати розглянули проєкт рішення Про передачу в оперативне управління та на баланс стадіону в селі Княгининок, що належить Луцькій міській територіальній громаді.

Було вирішено безоплатно передати стадіон департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради на праві оперативного управління та на баланс комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради».

Первісна вартість стадіону оцінена у 199 216 гривень.

Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради було доручено оформити передачу вказаного майна актами приймання-передачі відповідно до чинного законодавства, відобразити операції з приймання-передачі в бухгалтерському обліку, а також здійснити реєстрацію вказаного нерухомого майна за Луцькою міською територіальною громадою в реєстрі речових прав на нерухоме майно.

Балансоутримувач, тобто центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», має забезпечити належне утримання стадіону та його своєчасний ремонт.

Відзначимо, що центр здійснює свою діяльність шляхом залучення різних груп населення, зокрема соціально незахищених, до занять фізичною культурою на території громади, надає фізкультурно-спортивні послуги, які полягають в організації та проведенні фізкультурно-оздоровчої діяльності, спрямованої на забезпечення рухової активності населення з метою гармонійного фізичного розвитку та ведення здорового способу життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus