USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Найсильніші руки та груди – у волинян

26 Серпня 2016 12:10
Тренер Турійської дитячо-юнацької спортивної школи Андрій Книш, а також його вихованець, 22-річний Віктор Смичук, отримали перемогу на першому чемпіонаті з жиму лежачи, підйому на біцепс та багатоповторному жиму штанги лежачи.

Чемпіонат під назвою I-st Beast Championship Kiyv відбувся 21 серпня у столиці. Його організувала федерація пауерліфтингу 100% RAWPowerlifting.

Тож змагалися атлети у трьох дисциплінах: багатоповторному жимі, звичайному жимі та підйомі штанги на біцепс.

Віктор Смичук, маючи власну вагу в 54 кілограми, зумів підняти штангу, що завважила 50 кілограмів, тобто майже вагу власного тіла. Завдяки цьому він здобув звання майстра спорту міжнародного класу у цій дисципліні, побив рекорд федерації, що тримався з 2013 року та здобув третє місце в абсолютному заліку серед 28 учасників.

Підйом штанги на біцепс виконується наступним чином: спортсмен впирається спиною в стіну та піднімає вагу. При цьому заборонено застосовувати чітінг (хитання тулуба), включати ноги.
Андрій Книш, своєю чергою, виборов два перші місця – у багатоповторному підйомі та абсолютній першості. За умовами змагання атлет має підняти штангу максимальну кількість разів за п'ять хвилин. Правилами змагань був заборонений відпочинок під час виконання. Вага штанги – це вага самого атлета. Тобто для Андрія вона становила 85 кілограмів. Свою масу він зміг підняти 37 разів, що і дало перемогу.

Цікаво, що на змаганнях виступив і одіозний священик з Одеської області Віктор Кочмар. У свої 46-ть років він вижав штангу вагою у 200 кілограмів та підняв на біцепс 80 кілограмів.


Фото http://rawpowerlifting.com.ua/
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вася Показати IP 26 Серпня 2016 12:26
А де фото найсильніших грудей?
Лучанин Показати IP 26 Серпня 2016 16:59
Тема грудей не розкрита)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus