USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Володимирі-Волинському призначили нових керівників

30 Серпня 2017 14:48
На щотижневій нараді в міськраді представили нових керівників - муніципальної поліції та директора центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів у Володимирі-Волинському.

Відтепер місцевим відділом муніципальної поліції керуватиме Андрій Книш. Попередній начальник Володимир Литвинчук звільнився за власним бажанням, пише "Район.Володимир-Волинський".

Андрій Книш - уродженець княжого міста, випускник Володимир-Волинського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 - ліцей» та одного з львівських вишів.

Міським центром соціальної реабілітації дітей-інвалідів у Володимирі-Волинському керуватиме Олена Токарєва.

Олена Токарєва- отримала фах «дефектолога, психолога, логопеда» в Кам'янець-Подільському національному університеті, продовжила навчання в магістратурі СНУ імені Лесі Українки.

Попереднє місце роботи керівника реабілітаційного центру - вихователь у спеціалізованій школі №9 (м.Нововолинськ). Додамо, що Олена мешкає у місті Нововолинськ та очолює ГО «Світ для дітей».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus