USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.40
  • PLN 9.75 9.97

На ЧУ волинянин встановив особистий рекорд

17 Грудня 2016 16:02
На чемпіонаті України з багатоповторного жиму штанги лежачи турійчанин Андрій Книш встановив особистий рекорд: 113 разів підняв штангу завважки 55 кг. При цьому вага самого спортсмена становить 81,6 кг. Таким чином він здобув звання майстра спорту міжнародного класу за версією Федерації багатоповторного жиму України. Окрему подяку за допомогу в підготовці тренувального процесу спортсмен висловив Ярославу Фальбійчуку.

Про це йдеться на сторінках щотижневої газети Волинські Новини (№ 46).

Змагання відбулися у Вінниці 10-11 грудня. Обирали найсильніших серед чоловіків та жінок у різних вікових категоріях.

Не залишилися без нагород і вихованці Андрія. Представники турійської дитячо-юнацької спортшколи Стас Данелюк (64 повтори) та Назар Книш (30 повторів) змагалися у номінації юнаки до 18 років. Вага штанги становила 55 кг. Станіслав уперше виконав норматив кандидата в майстри спорту та посів друге місце у чемпіонаті. А Назар став третім у цій же номінації.

Лучанин Олександр Тупайло здобув «срібло» (91 повтор при власній вазі 73 кг), піднімаючи штангу в 55 кг, та звання майстра спорту. А ковельчанка Олеся Пекарчук у дебютних для себе змаганнях жала снаряд завважки 25 кг. Дівчина, маючи власну вагу 53,5 кг, зуміла підняти штангу 100 разів, чим забезпечила собі «срібло».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus