USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Назавжди у серцях і пам'яті: в Луцькому районі попрощалися з Героєм Володимиром Сидляром

2 Липня 2023 19:50
2 липня земляки прощалися з Героєм Володимиром Сидляром, який віддав найцінніше – життя за кожного з нас, за Україну.

Про це повідомили в Підгайцівській громаді.

Житель села Пальче, уродженець Журавичів Володимир Сидляр загинув 28 червня 2023 року в зоні бойових дій на Запорізькому напрямку, поблизу населеного пункту Червона Криниця від осколкового поранення в тулуб.

У мужнього воїна залишилися мати, дружина, троє дітей. Його відвага та любов до рідної України будуть прикладом для багатьох поколінь українців, для кожного з нас.
З болем у серці, на колінах, з Державними прапорами у руках, встеляючи шлях кортежу квітами, українці гідно зустріли мужнього воїна на рідній землі – в селі Пальче.
Мешканці громади, побратими, представники влади, священнослужителі вшанували пам’ять Героя та велелюдною ходою під звуки духового оркестру проводжали його останнім земним шляхом, який пролягав вулицями села Пальче до рідної домівки, до Свято-Покровської церкви та місцевого кладовища.
«Володимир Сидляр завжди буде жити у пам’яті близьких як патріот, надійний побратим, мужній захисник, а у наших серцях він залишиться символом величі та незламності у жорстокій боротьбі за незалежність, за безпеку і мирне майбутнє для наших дітей. Надзвичайно важкою ціною, кров'ю і життям найкращих воїнів, цвіту нашої нації виборюється Україна. Вклоняємося подвигу Володимира Сидляра, дякуємо за захист!» – йдеться у дописі.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам'ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Юрій Показати IP 2 Липня 2023 23:22
Найбільше шкода дітей... Що та дитинка в житті побачила за свої 18-19 літ? А тут ще й смерть татуся...Слів немає...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus