USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Назвали імена росіян, які загинули на Дебальцівському плацдармі. Документи

8 Лютого 2015 18:30
Бійці 128-ї механізованої бригади зібрали документи знищених бойовиків на Дебальцівському плацдармі.

Серед військових квитків терористичних організацій виявили паспорти громадян Російської Федерації, повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

Це стало ще одним підтвердженням присутності російських найманців на Донбасі.

“З паспортів видно, що в бою на Дебальцевському плацдармі брали участь громадяни Російської Федерації. Зокрема Євген Миколайович Бугров, народжений 23 липня 1976 року, та зареєстрований у місті Тюмень”, -йдеться у повідомленні.

Проте, згідно з іншими знайденими документами, Бугров є бійцем “ДНР”, передає Еспресо.TV.

“Про це свідчить відповідний військовий квиток. Зі слів солдата, який знищив цього російського найманця, той мав сучасне спеціалізоване обмундирування морської піхоти збройних сил Російської Федерації, та поводив себе на полі бою як добре підготовлений воїн”, - зазначають у Міноборони.

У відомстві наголосили, що “так само не зрозуміло, звідки у іншого нейтралізованого бійця так званої ДНР, Івана Михайловича Будриса, нібито за паспортом громадянина України, страхове свідоцтво обов’язкового пенсійного страхування Російської Федерації виписане на його ім’я”.

Нагадаємо, вчора президент України Петро Порошенко привіз до Мюнхена паспорти та військові квитки російських солдатів, які воювали в Україні.

Але російська сторона заперечує всі факти і заявляє, що подібні документи можна "купити на ринку".

"Ми вчора ввечері попросили українську сторону надати реальні копії документів з прізвищами, оскільки такі скоринки, які були показані вчора, можна купити і на ринку. Реальних доказів немає, за станом на сьогодні українська сторона не змогла надати копії цих документів", - заявив директор другого департаменту СНД МЗС РФ Віктор Сорокін виданню РІА Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus