USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Назвали керівників «АвтоПаркСервісу» та центру патріотичного виховання

10 Березня 2017 15:17
Переможців конкурсів на посаду керівників КП «АвтоПаркСервіс» та Центру національно-патріотичного виховання визначила конкурсна комісія.

Про це йшлося під час брифінгу секретаря Луцької міськради та заступників Луцького міського голови 10 березня.

Заступник міського голови Юрій Вербич поінформував, що конкурсна комісія вирішила рекомендувати призначити на посаду директора КП «АвтоПаркСервіс» Сергія Денисенка, члена виконкому, 1981 року народження, зі стажем роботи понад три роки на керівних посадах, загальним стажем роботи 14 років. Кандидатура, зі слів посадовця, отримала практично одностайну підтримку.
На посаду керівника центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді рекомендують призначити Богдана Бальбузу, 1992 року народження, без досвіду роботи на керівних посадах.
Найближчим часом підготують відповідні розпорядчі документи, і переможці конкурсів приступлять до виконання обов’язків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus