USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Назвали основні причини поширення COVID-19 у Волинській області

24 Липня 2020 13:56
До основних причин поширення коронавірусу на Волині варто віднести низьку соціальну відповідальність громадян і порушення протиепідемічних заходів.

Про це йшлося 24 липня під час брифінгу у Волинській облдержадміністрації щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції.

Як зазначила головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко, за останню добу на Волині зареєстровано 45 нових випадків захворювання на COVID-19.

Вона розповіла, що серед основних причин виникнення нових випадків коронавірусу в області – порушення протиепідемічних заходів в осередках виникнення захворювання, пізні звернення за медичною допомогою, відвідування громадських та робочих місць особами із ознаками хвороби, низька соціальна відповідальність громадян, недотримання соціальної дистанції, неправильні використання та утилізація засобів індивідуального захисту, нехтування правилами самоізоляції та приховування кола контактних осіб.

Загалом в області 80 випадків хвороби закінчилися летально. Більшість загиблих мала супутні захворювання. Серед найпоширеніших патологій – серцево-судинні захворювання (41%), цукровий діабет (25%), онкологічні захворювання (14%), хвороби нирок, ожиріння (по 10%).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
111 Показати IP 24 Липня 2020 14:22
Ні причина в тому що Європа надала знову кредит і нього можна дірибанити А це само краще на що можна списати
Катя Показати IP 27 Липня 2020 17:13
А держава щось робить, аби люди дотримувались всіх правил, якби штрафували кожного другого, що той в маршрутку забиту лізе, за те, що маски носять на бороді, або її взагалі немає, то може й толк якийсь був би, а то люди розуміють, що безнаказні тому і роблять що завгодно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus