USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Назвали причину отруєння дітей у шкільній їдальні Кропивницького

4 Лютого 2021 09:32
Фахівці з‘ясували причину нездужання півсотні дітей у Кропивницькому.

Про це розповіли у ТСН.

В учнів молодших класів погіршилося самопочуття на минулому тижні після сніданку в шкільній їдальні. Двоє дітей з симптомами інтоксикації потрапили до лікарні, решта учнів лікувалися вдома.

У зразках їжі і у змивах з поверхонь в шкільній їдальні Держпродспоживслужба виявила цілий «букет» мікроорганізмів, які могли викликати харчове отруєння у дітей. Серед них і патогенний стафілокок. Окрім того, і самі харчі були неналежної якості.

Після інциденту в школі провели генеральне прибирання і повну дезінфекцію. Решту шкіл Кропивницького також перевірять спеціалісти.

Як повідомлялося, близько пів сотні учнів однієї з кропивницьких шкіл отруїлись. У більшості були симптоми шлункового розладу, але декого з дітей із температурою та інтоксикацією довелося шпиталізувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 4 Лютого 2021 09:36
Чиїсь родичі виграли тендер не харчування наших діток? Цікаво, а харчами якої якості годують луцьких дітей? Цікаво, а в кожному луцькому навчальному закладі чистота чи треба викликати Олю Фреймут, щоб пошукала ганчірки в каструлях?
Фахівець до Анонім Показати IP 4 Лютого 2021 10:25
А батьки хоч раз прийшли самі в шкільну столову і подивились, чим годують їх дітей? Батьки попросили хоч раз директора школи дати дозвіл подивитись, з яких продуктів та в яких умовах готують обід їх дітям? Хтось з батьків написав запит, чому дітей годують сосисками та піцами невідомого походження?
Анонім до Фахівець Показати IP 4 Лютого 2021 10:53
Чогось пригадалось, як тендер на постачання в луцькі дошкільні заклади виграла фірма з Хмельницького, яка відома тим, що замість масла продавала спред.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus