USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Отруєння у школі Хмельницького: до поліції звернулися 39 батьків

11 Вересня 2021 13:17
Через отруєння дітей у хмельницькій школі до поліції звернулися 39 батьків.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

«До підрозділів поліції звернулось поки 39 батьків. Наразі слідчі з’ясовують стан здоров’я інших дітей», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до різних медичних установ та сімейних лікарів звернулись 92 дитини із навчального закладу з діагнозом «гостре отруєння невстановленої етіології».

У працівників закладу, робота яких пов’язана із приготуванням та роздачею їжі, взяли необхідні аналізи. Також експерти взяли проби їжі та продуктів. Перші висновки будуть готові за кілька днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
В. Показати IP 11 Вересня 2021 13:47
Надо принять очень жосткие меры вплоть до уголовной ответственности и реальных сроко в виновникам
Дзвоніть на 102 Показати IP 11 Вересня 2021 21:55
Наші українські кухарі в столових, приватних кафе, ресторанах чи барах, а тим більше у їдальнях шкіл, садочків - роками боючись лікарів, не поновлюють новими видами захворювань свої медичні книжки, а значить роками не відвідують лікарів, не здають відповідних аналізів, і тому маємо те, що маємо??? Працівники їдалень не сплять, а тільки кожного дня думають, як вкрасти з холодильника та винести кусок м'яса, пару сосисок чи пакетів сметани зі свого робочого місця.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus