USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Назвали причину загоряння авто кандидата у депутати в Луцьку

14 Жовтня 2015 13:46
Речові докази, які б вказували на сліди підпалу, або ж сліди проникнення до приміщень відсутні. За попередньою версією, причиною пожежі слугувало коротке замикання електропроводки в приміщенні або ж в автомобілі.

Зокрема, у прес-службі волинських правоохоронців повідомили, що 14 жовтня о 4:20 до чергової частини Луцького МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення від чергового МНС про те, що в гаражному кооперативі на вулиці Конякіна, що в обласному центрі, виникла пожежа.

Після отримання повідомлення, на місце події прибула слідчо-оперативна група. Працівникам пожежної служби вдалося ліквідували пожежу.

Під час огляду місця події встановили, що вогонь пошкодив три гаражні приміщення, а також три автомобілі «ВАЗ 2105», «ВАЗ 2101» та автомобіль «Мітсубісі ASX».

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, згорів автомобіль та гаражне приміщення кандидата в депутати від «НАШОГО КРАЮ» Олександра Хоменка.

Так, у результаті загоряння трьох гаражів вогнем пошкоджено три транспортні засоби.

- Під час огляду місця події встановили, що пожежа виникла в середині приміщення одного із гаражів. Речові докази, які б вказували на сліди підпалу, або ж сліди проникнення до приміщень відсутні. За попередньою версією, причиною пожежі слугувало коротке замикання електропроводки в приміщенні або ж в автомобілі. Остаточну причину загоряння з’ясують фахівці після проведення відповідних експертиз, - прокоментував начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз.

Подія внесена до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Правльно Показати IP 14 Жовтня 2015 14:42
буде перевірити чи є в декларації його авто за які гроші куплене і де було вкрадео чи обманенно державу на суму купівлі авто
Коршун М.В. Показати IP 14 Жовтня 2015 19:55
" Продають " автомобілі з несправною проводкою ......./ чергова басня/
Степан Показати IP 14 Жовтня 2015 21:14
Мабуть, депутата «ВАЗ 2101» або «ВАЗ 2105». Наші обранці на «Мітсубісі ASX» "в булочную не ездят"
Ага Показати IP 16 Жовтня 2015 08:43
чесною працею на зарплату купив... він що два роки нове авто купує.. На партіях заробив. Велика політична кар"єра.- від соціалістичної, через регіоналів до нашого краю...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus