USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для чого Саакашвілі повертається в Україну

20 Серпня 2017 18:26
Міхеїл Саакашвілі заявив, що повернеться в Україну 10 вересня та попросив президента Петра Порошенка не влаштовувати з цього «цирк». Про це йдеться на офіційному сайті політичної партії «Рух нових сил».

Політик наголосив, що повертається для того, аби реалізувати «план повної зміни країни (України, ред.) за 70 днів, або 5 сесійних тижнів».

Лідер РНС переконаний, що позбавлення його українського громадянства — це не ознака сили, а ознака агонії влади. «В них нічого не вийде. Я повертаюсь в Україну. Я приїду 10 вересня з Польщі через пункт пропуску Краковець», — заявив політик.

Саакашвілі повідомив, що було створено спеціальну гарячу лінію за номером 0-800-75-35-60, куди всі охочі підтримати його приїзд до України можуть зателефонувати для з’ясування деталей.

Також політик застеріг владу схаменутися і не перетворювати факт свого приїзду в черговий цирк для російських каналів.

«Порошенко цим своїм ганебним вчинком вже дуже допоміг Росії. Першу заяву зробив Медведєв, кожен день передачі по головним російським каналам, як все чудово», — заявив Саакашвілі. Та додав, що Порошенко, позбавивши його громадянства, порушив і Конституцію, і закон і міжнародне право.

«Але я нічого не буду порушувати. Я нічого не порушував, коли заповнював анкету. Я ніколи в житті не порушував закон і не збираюсь порушувати закон, тим більше в Україні» , — заявив лідер РНС.

Він додав, що приїде в Україну з дотриманням всіх норм законодавства та піде в український суд, щоб відкрито відстоювати свої права. «Я не боюсь, я прагну це зробити».

За словами лідера РНС, паралельно він буде працювати над тим, щоб знаходити нових людей та пропонувати порядок денний, займатись об’єднанням демократичних сил.

Саакашвілі заявив, що має план повної зміни країни за 70 днів, або 5 сесійних тижнів. «Я готуюсь, я повний сил, я знаю, що робити. Але мені потрібна ваша допомога», — звернувся він до українців.

Нагадаємо, 26 липня стало відомо про те, що президент України Петро Порошенко позбавив Саакашвілі українського громадянства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Степан Показати IP 20 Серпня 2017 18:30
З такими "любими друзями" і вороги не потрібні.
777 Показати IP 20 Серпня 2017 19:07
Що вже потратив гроші, пора підзаробити нових... Нехай не забуде взяти з собою свою молоду команду гастробайтерів...
ВОЛОДЯ ЗГОРАНСЬКИЙ Показати IP 21 Серпня 2017 00:40
Михо ! Повертайся вже в Грузию! Там тебе чекають... В Украини е свий резидент Пеця Липецкий-Рашен.. Хватить и одного бариги и тоби сюда лизти не варто. Палкою по писку надають))))))
все просто Показати IP 21 Серпня 2017 07:38
Бе-бе-бе... Вибачте, баранів стригти........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus