USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Медики відмовляють у путівках на оздоровлення хворим дітям

19 Березня 2014 08:00
Батьки дітей, хворих на цукровий діабет, скаржаться, що їм відмовляють в санаторно-курортному оздоровлені дітей. Причина відмови, яку їм називають, - важка форма хвороби, однак, кажуть мами, легкої форми цієї хвороби немає.

Про це йшлося під час прийому громадян з особистих питань головою обласної державної адміністрації Григорієм Пустовітом вчора, 17-го березня.

«У нас в організації 33 дитини хворі на цукровий діабет. Згідно з законами, ми маємо право на санаторно-курортне оздоровлення раз в рік. Більшості батькам відмовляють з двох причин: нам кажуть, що діти дуже хворі й їх не хочуть брати в санаторій, бо велика відповідальність, іншим відмовлять, бо мами не є платниками податків. Так вони ж не працюють, бо сидять вдома й отримують соціальну допомогу по догляду за дитиною. У нас таких 15 мам. Ну чому така несправедлисвість!?»,- говорить у відчаї голова громадської організації «Інсулін» Ірина Аксеновська.

Під час прийму у голови ОДА начальник управління охорони здоров’я ОДА Ігор Ващенюк пообіцяв розібратися в питання: «Це вузькопрофільне питання, зараз я не можу на нього відповісти. Прийдіть до мене у вівторок, я доопрацюю це питання і спробуємо розібратися».
У коментарі для Інформаційного агентства Волинські Новини Ірина Аксеновська повідомила, що головний медик Волині нічим не допоміг сьогодні, а знову пообіцяв, що питання буде вирішуватися, та сказав, що про результат повідомить через 10 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Не розумію Показати IP 19 Березня 2014 09:22
... як цей бездарний прихвостень Януковича, який деребанив тендери, який причетний до геноциду не тільки хворих дітей а і онкохворих, сільського населеня, ще на посаді!? ГАНЬБА ВОЛИНСЬКИЙ ЛЮСТРАЦІЇ!!!
Луцьк Показати IP 19 Березня 2014 10:22
Цього прихвосня давно пора в тюрму посадити, а він і далі знущається над людьми. Ну,що зміниться,коли до влади пруться ті,що були, а нічого.Господи,що твориться,що робити? Ми безсилі Шибу нову садять у чиновницбке крісло та за ним тюрма давно плаче.За що повмирали наші хлопці. Це вже не смішно
Руслана Показати IP 19 Березня 2014 10:24
Правий сектор повинен "потрусити" Ващенюка, бо лікарям, щоб відправили дітей на оздоровлення треба давати ХАБАРІ!!!!!!!!!!!!!!
Лучанин Показати IP 19 Березня 2014 18:35
Шановні не грішіть!!! Світ був би добрішим. Щоб побільше було таких людей як Ващенюк.
Лучанка Показати IP 20 Березня 2014 13:44
Погоджуюсь .Ващенюк людина з великої Букви.
не байдужий Показати IP 29 Квітня 2014 14:11
У такому випадку Людина з великої букви.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus