USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

«Не хочемо заходити в плей-оф з поганою грою», – головний тренер «Старого Луцька»

7 Лютого 2024 19:50
На післяматчевій пресконференції головний тренер «Старого Луцька» поділився своїми враженнями від протистояння з «Черкаськими Мавпами» та підвів підсумки баблу в Южному, зауваживши, що його команда починає знаходити свою гру.

Капітан «Старого Луцька» Володимир Коцько привітав команду, вболівальників та керівництво клубу з важливою перемогою.

«Була дуже рівна гра. У четвертій чверті вийшли вперед на 5 очок, загалом контролювали гру. Але десь ми не забили з-під кільця, і Черкаси повернулися та зробили свій ривок 10:0, якщо я не помиляюся. Але за рахунок характеру та захисту ми витерпіли. А в кінці ви самі все бачили: переможні 2 очка від нашого лідера Саши Кольченка», – сказав капітан лучан.

Головний тренер «Старого Луцька» Дмитро Чайковський своєю чергою похвалив баскетболістів, висловивши сподівання, що такі ігри будуть робити його команду сильнішою.

«Сьогодні було яскраве підтвердження того, що баскетбол – це найкраща гра з м’ячем, емоції зашкалювали впродовж всього матчу. Тривога трішки збила ритм обох команд. Але загалом хлопці перетерпіли та фактично всю четверту чверть відіграли без замін. Вдалося знайти п’ятірку, яка б оптимально виконувала усі завдання. Маю велику надію, що ігри такого плану будуть робити нас сильнішими. Звісно ж, особлива подяка Олександру Кольченку, який у той момент на великій втомі прийняв єдино правильне рішення – іти в прохід. Це виправдало себе. Хлопці сьогодні молодці, вони виграли підбирання 45-32. З такою передньою лінією, як у «Черкаських Мавп», я вважаю, що це дуже добрий результат. Також справилися з гравцями віч-на-віч», – розповів Дмитро Чайковський.

Водночас тренер зауважив, що було б непогано, якби його команда показала максимальний результат та здобула три перемоги в баблі, однак також важливо зосередитися на якості гри.

«Загалом дві перемоги у трьох іграх баблу – це добрий результат, але було б краще перемогти в усіх матчах. Я вважаю, що на фініші чемпіонату важлива гра, яку ти показуєш, адже далі будуть ігри плей-оф. Зайти туди з поганою грою ми не хочемо. Мені приємно, що ми починаємо показувати гру, починаємо знаходити зв’язки між гравцями. Я думаю, що це основне завдання в теперішніх матчах. Будь-який тренер скаже: якщо буде рисунок гри, то результат прийде», – резюмував Дмитро Чайковський.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото – ФБУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus