USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Не потрібно боятися загрози навчань «Захід 2017», – Ігор Палиця

7 Вересня 2017 17:11
Говорячи про загрози нападів з боку Росії, уряд відволікає увагу людей від багатьох важливих питань, наприклад стану економіки.

Про це йшлося під прес-конференції голови облради Ігоря Палиці 7 вересня.

Ігор Петрович переконаний, що навіть у рамках майбутніх білорусько-російських навчань «Захід 2017», які відбуватимуться у Білорусі, українцям не потрібно боятися збройного нападу. Якщо ж навіть така імовірність виникне, Волинь, на переконання голови облради, готова до недружніх кроків. Тоді на захист громадян стануть представники «Варти порядку», Самооборони, атовці, добровольці та інші.

«Хочу порадити усім перестати себе лякати. Звичайно, потрібно бути готовим до всього, але не лякайтеся раніше часу», – сказав Ігор Палиця.

Зазначимо, Міністерство оборони України та НАТО занепокоєні проведенням навчань «Захід-2017» на території Білорусі. Аналітики Генерального штабу Збройних сил України вважають, що під час цих маневрів Росія може залишити там частину своїх військ та розгорнути таємні пункти зберігання зброї та техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЯКА МЕТА ВІЙСЬКОВИХ НАВЧАНЬ РОСІЇ В БІЛОРУСІ. ДУМКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus