USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Всі, на кому кров українців, повинні бути покарані, – Ігор Палиця

30 Вересня 2016 13:25
Дострокові вибори до парламенту нині не на часі, – вважає голова Волинської обласної ради, засновник Фонду «Тільки разом», член президії політради УКРОПу Ігор Палиця.

Про це він заявив під час прес-конференції згідно з підсумками ІХ з’їзду «Українського об'єднання патріотів – УКРОП» 29 вересня, – інформує партійна прес-служба.

Ігор Палиця певен, що низка політичних сил прагне нових виборів до Верховної Ради, як от «Батьківщина» чи «Опозиційний блок». При чому, саме цим партіям, зі слів Палиці, сьогодні дають перші рейтинги. Однак країна, переконаний він, не готова до чергового виборчого процесу.

«Я не здивуюся, що після таких перевиборів ми знову побачимо конституційну змову 2008 року, коли БЮТ з Партією регіонів підписали повністю розподіл країни на двох. Це одна небезпека від виборів», – зауважив Ігор Палиця.

«УКРОП, безумовно, пройде і зможе набрати дуже багато на цих виборах. І буде присутнім у Верховній Раді, але це не наше завдання – набрати 5%, 7%, сидіти десь на задвірках і щось підкрикувати. Ми повинні стати сильними, повинні довести, що ми достойні, а вже після цього ми підемо у владу», – додав він.

На думку Ігоря Палиці, замість дострокових виборів варто було би попрацювати над якимись іншими юридичними законними механізмами, як от процедура відкликання депутатів, що не справляються з наданими їм повноваженнями.

«Я переконаний, що дострокові вибори плюса країні не додають… Сьогодні, коли 95% населення ставиться негативно до Верховної Ради, значить щось треба змінювати. Тому законодавчим чином можна спокійно це все зробити. Бо інакше ми з вами втомимося вибори проводити», – наголосив Ігор Палиця.

Крім того, він висловив свою думку щодо недотримання Мінських угод.

«Мова йшла про те, щоби виконувати Мінські угоди. А в Мінських угодах написано: спочатку – повне роззброєння, вихід російських військ, передача кордону під контроль, а потім – вибори. А те, що сьогодні нам наші західні партнери намагаються сказати, мовляв, давайте швидше проведіть вибори, то вони вже від нас втомилися, це, по-перше. А по-друге, у них в самих вибори. І вони хочуть у свої вибори ввійти без нашого конфлікту», – висловився укропівець.

«Моє бачення: ми – окрема незалежна країна, ми самі будемо визначатися, як нам бути. Тому спочатку виконайте те, що маєте виконати, підіть з нашої країни, а потім ми самі розберемося, що робити. А коли мені кажуть про повну амністію, я не знаю… А кому амністія? Тим, хто вбивали, тим, хто розривали, тим, хто грабували? Я категорично проти. Всі, на кому кров українців, повинні бути за це покарані», – підсумував Ігор Палиця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Саме так Показати IP 30 Вересня 2016 13:32
"Всі, на кому кров українців, повинні бути за це покарані!» ВСІ!!! З обох сторін конфлікту! Бо і на тій стороні не тільки громадян Росії вбивали, а й своїх співгромадян, мирних жителів, що саме жахливе. І я кщо ми прагнемо єдиної України, маємо бути справедливими.
? Показати IP 30 Вересня 2016 16:18
За кров дітей-відповідь в тричі жорстокіша!
Ая Показати IP 1 Жовтня 2016 03:01
...."БЮТ з Партією регіонів підписали повністю розподіл країни на двох." Хочу нагадати, що славну ширку, тобто введеня янука до влади організував за великі гроші Ющенко-Адельгайм. Так що БЮТ-Юлія Тимошенко ту ні причому. Правдою є те, що нащадок Адельгаймів пхався всюди там де не мав права.... А вибори до ВР треба таки зробити, хоч скоріше треба ввести зміни до конституції. Думаю, що до того треба попросити Л. Лукяненка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus