USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Не писав заяву: ЗМІ дізналися нові деталі про звільнення Арестовича з ОП

20 Січня 2022 10:25
Радник глави Офісу президента Олексій Арестович, який днями нібито звільнився з цієї посади, насправді не писав заяву про відставку.

Про це пише УП із посиланням на джерела на Банковій.

«В Офісі про його «звільнення» дізнались так само, як усі – зі ЗМІ», – пише видання.

Як розповіли джерела видання, через те, що Арестович не підписував документів про звільнення, формально він залишається радником Андрія Єрмака. Крім того, співпрацю з ним може бути продовжено.

«Єрмак і Арестович домовились про зустріч, тому в цій історії ще рано ставити останню крапку», – йдеться у повідомленні.

Раніше Олексій Арестович заявив, що звільнився з посади позаштатного радника керівника Офісу президента та спікера делегації України в ТКГ по Донбасу. За його словами, зробив він це за власним бажанням, а на наступній зустрічі ТКГ щодо Донбасу його вже не буде.

Згодом Арестович пояснив причину звільнення й натякнув на «шоу» навколо Порошенка.

Арестович відомий своїми скандальними заявами. Зокрема, раніше він говорив, що АТО – це курорт для хлопчиків, куди втікають від дружин і дітей.

У вересня 2021 через самоізоляцію Володимира Путіна і чутки про те, що він заразився коронавірусом, Олексій Арестович вигадав новий план війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Народна прокуратура Показати IP 20 Січня 2022 10:50
Та ці всі "нові обличчя у владі" поняття не мають, що таке офіційні трудові відносини. Звикли лише язиками ляпати, а своє дрімуче невігластво прикривати незгодою з надмірною "бюрократизацією". Навіть не задумуючись, що для функціонування держави і її інституцій потрібно дотримуватись встановлених законом правил, а не жити власними "хотілками"
777 Показати IP 20 Січня 2022 11:01
А этот недоумок умеет писать?
вася Олика ПЛ до 777 Показати IP 20 Січня 2022 11:33
Я тоже так думал .... Но не надо делать преждевременных выводов. В нашу палату он пока не подходит.
вася Олика ПЛ до 777 Показати IP 20 Січня 2022 11:33
Я тоже так думал .... Но не надо делать преждевременных выводов. В нашу палату он пока не подходит.
Богдан Показати IP 21 Січня 2022 19:25
"Люся" - то повія. Хто Арестовичу заплатить за того й гавкатиме

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus