USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Не торгувати людьми, територіями, суверенітетом. Кулеба – про позицію Зеленського на переговорах

28 Березня 2022 22:26
Перенесення переговорів до Туреччини – досягнення місцевої дипломатії, але жодних домовленостей по жодному пункту немає, про які могло звучати від турецької сторони.

Про це заявив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в ефірі ТСН.

«Президент поставити чіткі директиви – не торгуємо людьми, територіями, суверенітетом», – зазначив Кулеба.

Міністр каже, що поки не приїде на місце зустрічі російська делегація і не буде зрозуміло, з чим вони приїхали, не буде ясності, чого від перемовин чекати.

«Якщо побачимо, що готові розмовляти, то будуть зрушення, а якщо буде повторення пропагандиських штампів, то роз’їдуться так само, які з’їхалися», – додав міністр.

Він наголосив, що чимало світових лідерів ведуть перемови з Росією, щоб спонукати перейти на справді ґрунтовні і змістовні розмови із Україною.

Читати ще: Наступний раунд переговорів між Україною і РФ відбудеться в Туреччині

На тлі інформації про можливе отруєння делегатів перемовин Кулеба порадив нічого не їсти, не пити і навіть не торкатись поверхонь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ТЕТЯНА Показати IP 28 Березня 2022 22:59
"ясносты" СЛІДКУЙТЕ ЗА ПОДАЧЕЮ ІНФОРМАЦІЇ НА РІДНІЙ МОВІ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus