USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Україна погодилася на переговори з Росією: обирають час і місце

25 Лютого 2022 23:27
Заради врегулювання військового конфлікту Україна погодилася на переговори з Росією. Україна готова говорити про припинення вогню і мир.

Про це заявив прессекретар президента України Сергій Никифоров. Він зазначив, що врегулювання конфлікту дипломатичним шляхом є незмінною позицією України, пише 24 канал.

Никифоров підтвердив, що Україна погодилась на пропозицію президента Росії Володимира Путіна. Просто зараз представники обох країн домовляються про місце та час переговорного процесу.

«Що швидше почнуться переговори, то більше буде шансів відновити нормальне життя», – написав Никифоров.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Антон Показати IP 25 Лютого 2022 23:53
Молодці! Тільки нeздавайтe Краііну і своіі інтeрeси позиціі і ті смeрті що вони принeсли нанашу зeмлю! Слава Украііні ,Смeрть ворогам!
скептик Показати IP 26 Лютого 2022 09:24
умова: капітуляція парашки і знищення її ядерної зброї

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus