USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Не всі учасники АТО можуть потрапити в реабілітаційний центр

13 Жовтня 2014 11:40
У реабілітаційний центр для учасників АТО в Луцьку не можуть потрапити усі охочі військові, як пояснюють – проблеми з процедурою.

Про це йшлося під час оперативної наради у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 13-го жовтня.

«Минулого тижня ми презентували реабілітаційний центр, а його керівництво заявило, що вже готове розпочати прийом військових. Однак виникли проблемні моменти: процедура направлення на реабілітацію. Я зауважив керівництву військового госпіталю, вони прийняли це правильно, відреагували. Ми помаленьку починаємо ламати бюрократичну процедуру передачі хворого з палати в палату. Якщо будуть проблеми і надалі, то ми звернемося до нового керівника Мінооборони, аби це вирішувати на загальнодержавному рівні», - повідомив Гунчик.


Він додав, що цього тижня на Урядовому рівні має бути узгодження, що роз'яснить чітку процедуру направлення учасників АТО в реабілітаційний центр як із госпіталя, так і з військових частин.

Нагадаємо, що центр, який надає фахову медичну, психологічну допомогу та інші види реабілітації для учасників антитерористичної операції, влаштували на базі обласного госпіталю для інвалідів війни. Під час презентації цього медичного закладу 7-го жовтня говорили, що на тих, хто повернувся з донбаського пекла, чекають 50 ліжок, цілий поверх процедурних кабінетів та штат фахівців.

Окрім того на Волині презентували ще один центр допомоги бійцям АТО, подібних якому поки немає на заході України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus