USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Не вистачило емоцій: «Старий Луцьк» поступився «БІПі» у другому матчі. Фоторепортаж

9 Травня 2021 10:52
У першому матчі півфінальної серії Вищої ліги «Старий Луцьк-Університет» зумів вирвати перемогу в одеської «БІПи» – 75:74. Однак на другу гру в лучан не вистачило емоцій – попри старання та самовіддачу, підопічні Володимира Журжія дозволили одеситам зрівняти рахунок серії, поступившись у другому протистоянні з рахунком 57:64.

У першій чверті команди продемонстрували рівну та безкомпромісну гру. Рахунок відкрили гості – один кидок з лінії реалізував Хейнс. До середини чверті одесити лідирували з невеликою перевагою, однак невдовзі Унгурян влучив здалеку та вивів «Старий Луцьк» вперед. Далі черга демонструвати активність була у баскетболістів «БІПи», які знову вивели свою команду вперед. Втім, за дві хвилини до кінця, Юрченко влучив з середньої, а Коцько забив після перехоплення, встановивши на табло рівність – 16:16.
Початок другої чверті запам’ятався ефектним данком від Унгуряна. Але поступово команда з берегів Чорного моря почала нарощувати свою перевагу. Лучани намагалися не відпускати суперників, зокрема «трьоху» забив Юрченко. Проте на велику перерву команди пішли за п’ятиочкової переваги «БІПи» – 27:32.
У третій чверті було помітно, що баскетболісти «Старого Луцька» думками залишилися у роздягальні, адже за всю десятихвилинку вони зуміли забити лише п’ять очок. Натомість одесити закинули на десять очок більше – 32:47.
У четвертій десятихвилинці баскетболісти «Старого Луцька» намагалися виправити ситуацію, зокрема тричі з-за дуги влучав капітан Федчук, по три очки в атаці заробляли Унгурян і Дейна. Два дальніх влучання Прозапаса наприкінці подарували лучанам надію на те, щоб бодай перевести гру в овертайм, адже перевага скоротилася до -5. Проте гості взяли тайм-аут, після якого довели гру до переможного завершення – 57:64. Відтак одесити зрівняли рахунок у півфінальній серії, дві наступні гри відбудуться в Одесі.
Найрезультативнішим у «Старого Луцька» став Владислав Унгурян, який записав до свого активу 12 очок.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus