USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Не забудемо, не пробачимо. І ворог теж запам'ятає», – побратими про загиблого 24-річного волинського воїна

18 Червня 2020 17:21
У середу, 17 червня, під час виконання бойового завдання у зоні ООС на Донеччині внаслідок ворожого обстрілу загинув боєць 503 окремого батальйону морської піхоти ВМС ЗСУ старший матрос Ілля Струк.

Його побратими та рідний батальйон висловили співчуття рідним та поділилися щирими словами про загиблого волинянина.

«Учора Україна втратила свого відданого сина, справжнього патріота та воїна, морського піхотинця… Він до останнього подиху гідно виконував найсвятіший обов’язок – захищав свою країну, свою землю від російського агресора… Ніколи не забудемо! Ніколи не пробачимо! Низький уклін й вічна пам'ять», – йдеться у дописі командування морської піхоти, передає ВолиньPost.

Щемливі слова написали і на сторінці батальйону, в складі якого служив Ілля Струк: «Братику, ми ніколи не забудемо тебе! І зробимо так, щоб ворог теж запам'ятав!»

На сайті Зимнівської ОТГ, в яку входить рідне село загиблого воїна, повідомили, що він народився 1 серпня 1995 року. Тож цьогоріч йому лише мало б виповнитися 25 років. Хлопець здобув освіту у Львівському ВПУ (спеціальність: маляр-штукатур), а 23 квітня 2015 року, у свої 19 років, отримав статус учасника бойових дій.

Редакція Інформаційного агентства Волинські Новини висловлює співчуття рідним та близьким загиблого Героя! Світла пам’ять!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus