USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Не з’явився на чотири засідання: луцький суд на 41 тис. оштрафував водія Mercedes, який любить їздити без прав

15 Травня 2023 23:26
В обласному центрі Волині водія Mercedes, якого неодноразово ловили за кермом без прав, оштрафували на понад 40 тисяч гривень та на п’ять років позбавили прав.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду.

З протоколу про адміністративне правопорушення вбачається, що 20 лютого водій Mersedes-Benz Е-320 Андрій К. рухався вулицею Рівненською у селі Струмівка, не маючи права керування транспортними засобами. Відповідне правопорушення він вчинив повторно протягом року.

Правопорушник не з’явився на чотири судові засідання, тому суд розглядав справу без нього. Представники Феміди дійшли висновку, що докази підтвердили вину Андрія К. у правопорушенні, передбаченому ч. 5 ст. 126 КУпАП.

Суд оштрафував керманича на 40 тисяч 800 гривень та на п’ять років позбавив його права керувати транспортними засобами.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 16 Травня 2023 09:18
Якщо він і так їздив, то і далі собі так буде їздити. І чхав він на Ваші закони, одразу видно хамло якого потрібно карати не позбавленням права керування, а якимись фізичними мірами. Можливо хай відпрацює тисячу годин водієм якогось зламка-екскаватора у кар'єрі, щоб не зміг нашкодити здоров'ю оточуючих людей і добряче намахався та й більше не схоче отак сідати за кермо.
Уася до Лучанин Показати IP 16 Травня 2023 09:50
Саме так і буде, якщо майна немає (а хтось сумнівається?) то і буде собі далі кататись. Щодо фізичних мір - таке не передбачено законодавством. Штрафи - нічого не втрішують, машину можна на будь-кого зареєструвати і кататись собі, хоч без прав, хоч бухим... Таке життя...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus