USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Неадекватна жінка, яка гуляла з малою дитиною, виявилася її мамою

26 Серпня 2017 19:00
Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, жінка ледь самостійно пересувалася вулицею Ковельска, а маленький хлопчик був у дівчачому взутті на одній нозі, на іншій - босий. Жінка казала, що вона няня малюка, та не могла пригадати вік дитини.

Нагадаємо, 16-го серпня пізно ввечері небайдужі лучани побачили що жінка іде, ледь не перекидаючи візок. Коли люди почали розпитувати, чи їй погано, виявилося, що жінка у стані сильного алкогольного сп’яніння. Дитина мала занехаяний вигляд. На місце викликали патрульних.

«Поліцейські відвезли жінку з дитиною додому на вулицю Шевченка. Як виявилося, це була мама дитини, що й підтвердила сестра жінки. Вона запевняла, що подібних випадків ніколи не було. Поліцейські провели профілактичну бесіду та матеріали передали в ювенальну превенцію», - повідомила представник прес-служби луцьких патрульних Ольга Бузулук.

Ситуацію в поліції досі вивчають.

«Матеріали справи заразу у Луцькому відділку поліції, й вони ще розглядаються. Я вважаю, що дитину варто було одразу вилучити, втім, патрульні пошкодували матір. Ми бачимо, що тут потрібне вивчення ситуації, адже проблема є. Тому, необхідно детально опитати сусідів, маму, щоб зрозуміти загальну картину. На тижні ми зможемо детальніше повідомити, що вже зроблено й що далі буде з дитиною», - коментує начальник сектору ювенальної поліції Головного управління нацполіції у Волинській області Інна Остапович.

ЧИТАТИ ЩЕ: П’ЯНА МАТИ З МІСЯЧНОЮ ДИТИНОЮ ЗАСНУЛА ПОСЕРЕД ДВОРУ

Нагадаємо, що цього року соцслужби провели 26 рейдів по вулицях Луцька і виявили 31 дитину без батьківського нагляду. Відтак, 28 осіб влаштували у притулок для дітей Волинської облдержадміністрації, ще 3 дитини – в заклади охорони здоров’я.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Кхе Показати IP 26 Серпня 2017 23:20
В суд на позбавлення батьківських прав інакше недай Бог щось з дитиною ще зробить вона слаба як на погляд.
ООО до Кхе Показати IP 8 Вересня 2017 08:34
Почему вы думаете, что ее кто-нибудь не напоил, возможно в пойле было еще какое-нибудь наркотическое вещество? Вы ведь не знаете, что случилось на самом деле. Нужно опросить соседей, нельзя просто так огульно судить.
ігор Показати IP 28 Серпня 2017 00:20
занехаяні тут писаки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus