USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Подробиці інциденту, коли п’яна мати з місячною дитиною заснула посеред двору

17 Березня 2016 17:47
Як стало відомо, матір у скоєному щиро кається. Мовляв, перепила, не розрахувала з мірою, присіла відпочити і заснула. Ніби й проблем із алкоголем не має, а випила спиртне, бо не годує малюка грудьми.

Незважаючи на це, випадок взяли під контроль правоохоронні органи, а документи скерують до соціальних служб. Можливо, фатальний випадок стане уроком для молодої мами та засторогою для інших.

Про це йдеться на сторінках газети Волинські Новини.

Нагадаємо, що недільного ранку 13 березня небайдужі лучани зателефонували в поліцію: у дворі будинку під лавкою спить жінка, а біля неї стоїть дитячий візок із немовлям. Малеча плаче, а мати не реагує. Почали колисати, ніби втихомирилась.

Коли ж прибули патрульні й добудилися матір, виявилося, що жінка п’яна, розповідають у прес-службі відомства.

У візочку лежав її син, якому 29 днів. Під візочком була недопита пляшка горілки, деякі дитячі речі.

Жінку з малям швидка відвезла в дитячу лікарню. Оглянувши хлопчика, медики констатували, що він здоровий. Врятувало те, що добре закутаний, адже надворі тоді було нуль градусів. Єдине, що востаннє мати годувала його близько опівночі, тож був голодний. Загалом із немовлям жінка була на вулиці більш як п’ять годин.

Відмовившись від госпіталізації, горе-мати зі співмешканцем, який приїхав до лікарні, подалася додому. У помешкання до пари прийшла мати мужчини. Жінка плакала від розпачу і була шокована тим, що сталося. Саме вона залишилась із хлопчиком, коли патрульні повезли жінку зі співмешканцем на медичний огляд у наркодиспансер. Перевірка на пристрої драгер показала значне перевищення алкоголю в її крові – у понад вісім разів від допустимої норми.

Того вечора жінка зі співмешканцем була в гостях. Коли настав час іти додому, вона не схотіла покидати гостей і ще залишилась. Очевидно, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, просто не дійшла до помешкання й заснула на вулиці недалеко від дому.

Матері всього 25 років і це не перша її дитина. Начальник сектору ювенальної поліції Головного управління нацполіції у Волинській області Інна Остапович розповідає, що проти жінки висунуть звинувачення у порушенні частини 1 статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення – невиконання батьками покладених на них обов’язків із виховання дітей.

Як стало відомо, матір у скоєному щиро кається. Мовляв, перепила, не розрахувала з мірою, присіла відпочити і заснула. Ніби й проблем із алкоголем не має, а випила спиртне, бо не годує малюка грудьми. Незважаючи на це, випадок взяли під контроль правоохоронні органи, а документи скерують до соціальних служб. Можливо, фатальний випадок стане уроком для молодої мами та засторогою для інших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Думка Показати IP 17 Березня 2016 23:11
Зараз кожен готовий в***ти друг друга, про водіїв, які бажають розїхати кожного пішохода й взагалі нема що казати, майже кожен... Мати, в якої малюк був доглянутий до цього випадку, потрапила в скрутну ситуацію і замість того щоб їй допомогти її намагаються наказати. Це ж не алкоголічка, яких повно. Це її держава наказує за те що вона їй заплатила 5 копійок при народженні? Якщо ще й заплатила. Яке ви маєте право лізти до чужих дітей? Народжують батьки, ростять, виховують, в садочку треба купу бабла заплатити, бо в держави грошей немає, в школі аналогічно, в інститут та сама проблема. А яким боком до тих дітей держава, яка сама взагалі не виконує своїх обов'язків?! З кожною людиною таке може статися, з кожною, особливо в такому віці, проте буде наука на все життя. Але висувати звинувачення? Навіть слів бракує.
Хрен собачий до Думка Показати IP 18 Березня 2016 11:37
Таке може трапитися тільки з циганкою, або бомжихою. А нормальна мама ніколи не буде бухати з немовлям на руках. Та якщо вже так сталося, що захотілося бухнути від гарного життя, то потрібно було залишити немовля на когось із родичів, друзів чи сусідів, а не тягнути його на п*янку...
Лучани до Думка Показати IP 19 Березня 2016 10:49
Тащо з того каяття? А якби було холодніше і дитина замерзла чи ще щось могло трапитись з малям посеред ночі!!! 29 днів дитинці, це ще немовля, а та дурепа бухає!!! І ще хтось стає на її захист! Тоді Ви теж така ж нелюдь як і вона! Це кричущий випадок! Мати, жінка, яка є берегинею, святинею, символом мудрості засинає на лавці п'яна? ???? !!!!!
лена Показати IP 23 Березня 2016 19:22
це прото жах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus