USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Ковельській неадекватна жінка гуляє з дитиною. Оновлено

16 Серпня 2017 21:18
Вечірньої пори 16 серпня лучани помітили жінку з коляскою, яка прогулювалася вулицею Ковельською.

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини небайдужі лучани, жінка поводить себе доволі неадекватно, здалеку було видно, що у неї "підкошуються ноги". На запитання перехожих вона щоразу відповідає по-іншому: спочатку казала, що вона мати хлопчика, потім почала стверджувати, що вона лише няня.

Зі слів свідків, жінка, ймовірно, знаходиться у стані алкогольного сп'яніння, адже під час спілкування з нею відчувається різких запах алкоголю.

Як стало відомо, хлопчика, який перебуває у колясці звати Максим. Точний вік його невідомий, адже жінка стверджує, що йому лише півроку, хоча, за словами перехожих, на вигляд хлопчикові не менше двох років.

Також жінка сказала, що хоче забрати хлопчика до Польщі, хоча на запитання для чого відповісти не змогла. Як повідомляють свідки, дитина на одній нозі без взуття, лише у брудній шкарпетці. До того ж, хлопчик зовсім не вміє розмовляти, лише агукає.

Станом на 21:20 на місце події прибули патрульні поліцейські.

Патрульним вдалося вияснити, що жінка являється тіткою Максима. З їхніх слів, ні вони, ні працівники "швидкої" не мають повноважень забрати дитину із собою для проведення огляду. Наразі патрульні намагаються з'ясувати особу матері дитини.

Також готують звернення до відповідних соціальних служб, які в подальшому займуться доглядом за хлопчиком.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
От Показати IP 17 Серпня 2017 11:48
що за х...ня, га? неадекватна особина, асоціального вигляду і поведінки тягає за собою дитину, каже, що вона йому родичка, але документально це не підтверджено ніяк і зважаючи на те , що життю і здоров"ю дитини явно загрожує небезпека, якщо вона залишиться з цією особиною, поліціейські не мають повноважень забрати дитину до "вияснення обставин"?! І що в нас за дурна країна така! а може вона вкрала цю дитину і лише через те, що вона називає себе його тіткою, не можна забрати дитину? та тьфу! зла вже не хватає(((
Ая до От Показати IP 18 Серпня 2017 01:18
Та країна тут ні дочого .Вона у нас найпрекрасніша . Вся трагедія у тому що ті хто обіцяє дбати про її жителів сівши у крісло дбає зовсім про інше...
Кхе Показати IP 17 Серпня 2017 12:21
Поліцейські д*біли що своїх прав не знають чи знають але не вміють їх правильно застосувати. Верніть міліцію.
Анонім до Кхе Показати IP 17 Серпня 2017 18:05
Читай добре. Це ПАТРУЛЬНІ поліцейські. Вони не хрен..а не знають своїх прав, окрім як водіїв мордою об асфальт класти. От вам і реформа міліції.
Кхе Показати IP 17 Серпня 2017 23:08
Що за балаканина на вулиці поліцейського з особою яка знаходиться у недієздатному стані чим створює небезпеку життю чи здоровю дитини, єдине питання повинно бути , "це ваша дитина" ВСЕ якщо відповідь ні то тьотку за патли в машину і на 72 години у відділок , а дитину у лікарню до ранку а потім передати соцслужбам ВСЕ, якщо скаже що так моя то так само в машину і додому нехай покаже свідоцтво про народження дитини а зранку навідатись до тої "мами " із соцслужбою. ПОЛІЦЕЙСЬКІ ЗА ТАКІ ДІЇ ВАМ НІХТО НІЧОГОБ НЕ СКАЗАВ А ОТ ЗА ЖУВАННЯ СОПЛІВ НАВПАКИ. У нас в країні не можна бутим'ягким.
Навіть до Кхе Показати IP 18 Серпня 2017 10:07
якщо скаже "моя дитина", то за таких обставин теж забрати дитину негайно і викликати соцслужбу в справах дітей, як робиться у всіх цивілізованих країнах, чи якщо це була б мамаша, то для дитини залишитись з нею було б нормально і безпечно навіть до ранку?
Кхе до Навіть Показати IP 18 Серпня 2017 11:57
Ну або так.
Ніка Показати IP 18 Серпня 2017 08:46
оце вірно ! теж дивуюсь чого вони такі безхребетні стал
Кхе до Ніка Показати IP 18 Серпня 2017 11:59
Бо коли всякі у.....и силовиків на коліна в центрі маста ставлять і заставляють вибачатись за те що ті діяли хоч і жорстко але по закону то спрацьовує поняття "а на...р воно мені треба".
Bogdan Показати IP 18 Серпня 2017 19:22
Ніби зараз рідкість жінки-алкоголіки, країна доводиться до повного розорення, звичайно у людини уже немає терпіння до ситуації коли ПоРошенко грабує усіх нас, а люди не мають надії на краще життя, але при чому тут неадекватна, просто п'яна..
Совість Показати IP 21 Серпня 2017 01:45
Блін.... не хватає слів, серце розривається - шкода дитятка!!! Він реально потребує допомоги!
Тарас Показати IP 4 Січня 2018 23:28
Це Мазурик Юлія Петрівна 1985 р.н., проживає в місті Луцьку,вул.Шевченка 23/3

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus