USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Небесні гостинці Святого Миколая» подарували свято дітям-сиротам Турійщини

19 Грудня 2008 09:26
Святом «Небесні гостинці Святого Миколая» розпочато у районі низку новорічних та різдвяних свят. Про це 19 грудня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Турійської РДА, найперше, на гостину до Миколая, запросили дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Зала районного Будинку культури перетворилася на світлицю, в якій відбувалося театралізоване дійство.
Сюди ж завітав і Святий Миколай, який для кожної дитини підготував подарунки. Гарного настрою додали дітям ігри, конкурси, вікторини. Незабутні хвилини радості подарували учасники студії «Золотий ключик», що діє при Будинку дитячої творчості, які підготували лялькову виставу «Колобок». З наближенням новорічних свят усіх присутніх привітала заступник голови райдержадміністрації Наталія Семенчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus