USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Небезпечні дерева зрізали і без підтримки міськради

17 Червня 2015 23:35
Високі тополі, які загрожували майну та життю мешканців будинку на вулиці Бенделіані, 1 зрізали лише після того, як запит про це озвучив член депутатської групи «Новий Луцьк» Ігор Поліщук під час 74-ої сесії Луцької міськради. Попри те, що запит обранці луцької громади не підтримали, дерева зрізали вже за декілька днів.

Нагадаємо, прохання лучан з мікрорайону ЛПЗ, які закликали владу допомогти з ремонтом даху будинку, обрізкою дерев та благоустроєм двору ще у минулих роках, влада досі не виконала. Хоча запити депутата Євгенія Ткачука з цього приводу, свого часу, підписали. А під час чергової сесії Луцької міськради з пропозиціями щодо благоустрою вищезгаданого двору та ремонту у мікрорайоні ЛПЗ із запитом до міського голови звернувся Ігор Поліщук.

Зі слів Поліщука, до голови депутатської групи «Новий Луцьк» Андрія Осіпова звернулися з проханням про допомогу мешканці будинку №1 на вулиці Бенделіані.

«Звернулись мешканці з прохання про те, щоб він (Андрій Осіпов, - авт.) допоміг у вирішенні питання, бо попередні звернення до Ткачука результату не дали», – каже Поліщук.

У 2012-2013 роках міськрада підтримала запити депутата Євгенія Ткачука щодо капітального ремонту даху будинку, але ремонт досі не здійснили. Окрім того, у 2015 році Луцькрада підтримала запит цього ж депутата щодо благоустрою прибудинкової території його, зрештою, також не розпочали.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДЕПУТАТИ «РІДНОГО МІСТА» НЕ ПІДТРИМУЮТЬ ВЛАСНИХ ІНІЦІАТИВ

Депутат Поліщук розповідає, що мешканці були занепокоєні станом дерев, що ростуть у дворі та загрожують їхній безпеці. Тому він попросив міського голову повідомити, коли будуть реалізовані заходи для виконання депутатських запитів Євгена Ткачука, а ще вирішити питання обрізки дерев у дворі вказаного будинку.

Зрештою, депутати таку ініціативу не підтримали. Більше того, проти вирішення проблем лучан проголосував колишній ініціатор таких самих запитів Євген Ткачук та деякі інші представники депутатської групи «Рідне місто». Попри це, вже через декілька днів сухі тополі, висота яких сягала 7-8 поверхів будинку, зрізали.

«Як так сталося, що одразу обрізали дерева, я не знаю. Можливо, хоч депутати і не проголосували, таким чином зайвий раз вдалося нагадати про те, що ця ситуація несе загрозу для мешканців та потребує негайного вирішення», – резюмував Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 24
аап Показати IP 17 Червня 2015 23:43
проти того що зробив ткачук на дпз осіпову срать і срать...зрізало три гіляки і давай фотог8рафуфатись...хоч би якось скромніше а то аж гидко...а ткачуку на дпз респект...до нього жоден т депутат не робив ні доріг ні дворів...ми тут живем і ми знаем
Станислав Муратов Показати IP 18 Червня 2015 01:14
Жителям необходимо провести ОБЩЕЕ СОБРАНИЕ ЧЛЕНОВ ГРОМАДЫ и Решение Этого передать в канцелярию мера города, который ОБЯЗАН как и ЛЮБОЕ должностное лицо на территории ДАННОЙ громады в течении 30 суток ОТЧИТАТЬСЯ перед данным собранием, оповестив о ВРЕМЕНИ своего отчета. Не выполнение Решения ДАННОГО собрания ведет к возбуждению к ДАННОМУ должностному лицу уголовного дела по статье 367 УК Украины. Оптимально: жителям создать Домовые и Уличные комитеты (для этого вполне достаточно провести инициативной группе собрание по созданию данного комитета и оповестить органы самоуправления о Решение об создании и начать работать. При наличии более 50% жильцов можно ЗАРЕГИСТРИРОВАТЬ данный комитет в местном органе с последующим СОГЛАСОВАНИЕМ Положения данного комитета для ВОЗМОЖНОСТИ ДАННОГО МЕСТНОГО ОРГАНА ИМЕТЬ ПРАВО НА ПЕРЕДАЧУ ЧАСТИ СВОИХ ПОЛНОМОЧИЙ-допустим права накладывания админштрафа на нарушителей в пределах ПРИДОМОВОЙ/уличной ТЕРРИТОРИИ комитета. И ещё прочитайте Правила об зелени в н.п. Украины=занятное и поучительное чтиво.
Поки будемо влаштовувати збори, створювати комiтети, реєструвати їх тощо, тополя впаде та когось уб'є.
9 до Станислав Муратов Показати IP 18 Червня 2015 10:30
Якщо ти такий грамотний ,то допоможи людям .
Станислав Муратов Показати IP 18 Червня 2015 01:33
Для меня ДАННЫЕ фото есть ДОКАЗАТЕЛЬСТВА привлечения должностных лиц от мера города до мастеров ЖЭК/прочего по статьям 364/2; 367; 190/4 и 191/4 Уголовного кодекса Украины. Знаете ли Вы, что ПРЕЖДЕ чем выполнять обрезку или снос деревьев/кустарников Исполнитель ОБЯЗАН ВЫПОЛНИТЬ ОПЛАТУ!?! Все деревья имеют НОРМАТИВНОЕ время жизни в н.п. Украины и СИСТЕМНО должны ЗАМЕНЯТЬСЯ, тополь имеет срок ДО 35 лет. ВСЕ деревья вдоль дорог ОБЯЗАНЫ иметь нормативный диаметр и превышение его ведет к обновлению: авто ДОЛЖНО срезать их (чем сохраняется жизнь людей на 95% при авариях), НО НЕ обнимать стволы. На 60-80% сметы на ремонт дорог направлены на обслуживание зеленной полосы
159 до Станислав Муратов Показати IP 18 Червня 2015 10:25
Ага, впаде дерево тобі на голову,чи будинок буде тобі статья Кримінального кодексу
1344 Показати IP 18 Червня 2015 01:41
Два клоуни на фото а про третього говорять. Фото , піар і позорище .
Такі да! до 1344 Показати IP 18 Червня 2015 16:31
Позашлюбні діти лейтенанта Шмідта ділять територію щоб доїти лохів.
ДПЗ Показати IP 18 Червня 2015 06:46
Бачів той цирк. Осіпов з Поліщуком їхали на ДПЗ на зустріч з народом і планували мочіти Ткачука, що дерева не зрізали до цього часу. Приїхали, а тут оппа, дерева зрізані. І від мешканців ДПЗ вислухали те, що про цих двох думають. Тому, хоч піар на одному з рідних сайтів.
ДПЗ-вець до ДПЗ Показати IP 18 Червня 2015 11:26
Ткачук, ти вже не палися так! Бачив ти цирк................ Того і зрізав скоресенько, щоб тебе не мочили, що не виконуєш свої обіцянки. І ніхто там нічого тим двом не казав, крім твого нЄрвного друга і колєги, який прийшов тебе підтримати в тяжку хвилину )))))))))))))))))))))))))))))))
Ая Показати IP 18 Червня 2015 06:56
запитую а(ф)тора доноса, що він хотів донести читачам? Прошу теж пояснити, що означає слово: резюмував? Невже хочете доказати, що ви зачули чужомовне слово, не знаєте, що воно означає і для, піднесення свойого а(ф)торитету вживаєте його? Десь, колись, хтось натякував про мову і її культуру, ви певно не чули того....
Вчителька Показати IP 18 Червня 2015 07:04
Ви бачите що то за депутатішки? Руки в брюки і вся їхня робота. Ні до чого. Що маємо те маємо.
Степан Бандера Показати IP 18 Червня 2015 09:00
Хороша робота. Валіть дерева по всьому Луцьку і ставте бари і бізнес-центри. Лєсапавал!
Mik (галицька миша) Показати IP 18 Червня 2015 09:15
Взагалi, слiд видаляти тополi з мiст. Небезпечнi дерева, бо мають слабкi корiння, тобто, легко впадуть вiд мiцного вiтру.
1 до Mik (галицька миша) Показати IP 18 Червня 2015 10:04
Крім того, небезпечні для здоров"я алергіків.
Окей Показати IP 18 Червня 2015 10:02
Піар, не піар. А дерева зрізані. І після запиту Поліщука. Якщо інші методи не дають результату, то можна застосовувати і такі.
Анонім Показати IP 18 Червня 2015 10:11
Дешево, Андрійку! Примітивно і дешево.
666 Показати IP 18 Червня 2015 10:32
брудні методи піару... а зробити гарний проспект з пугачова на дпз слабо для осіпова а ткачук зробив і фоток в інеті небуло.
Проспект до 666 Показати IP 18 Червня 2015 10:59
Цю дорогу зробив не ткачук. Це зробили найняті лучанами організації за гроші лучан. Ткачук тут ні до чого.
Знаючий Показати IP 18 Червня 2015 11:14
Неправильно шо висота яких сягала 7-8 поверхів будинку, сягала 11поверху! А зрізав бігом Ткачук бо знав що будуть збори і люди злі на нього бо нічого для того будинку що обіцяв незробив !!!
Знайочому від мешкан Показати IP 18 Червня 2015 13:17
Шановний для чого ви брешете ,якраз Ткачук тільки нам допомагає ,а цим двом горе піарщикам навіть слова не давали
Правда Показати IP 18 Червня 2015 13:22
Заговолок правельний без Осіпова і Поліщука, а за підтриманим запитом депутатами який озвучив Ткачук Євген
Жителька Показати IP 19 Червня 2015 02:08
Ну-ну.. Спочатку Євген Євгенович майданчик у дворі (чекаємо з нетерпінням!), а потім вже і попіаритися можна буде)) А Осіпов завжди там (і тоді), де (і коли) це потрібно))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus