USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Неформальний концерт у Луцьку пройшов у тисняві

2 Березня 2009 13:32
Аби відсвяткувати день народження Центру модерної української культури під назвою «Форпост», у луцькому кафе «Мандри» зібралися понад дві сотні молодих лучан. Про це повідомив репортер «Волинських Новин».
Святкове дійство, як завжди, відбулося у форматі концерту, на якому усіх присутніх розважали виступами молоді гурти. Цього разу їх було аж сім: «Давня Казка», «SlipeR», «Karamba Crew», «Інші», «Фіолет», «Слід», «В.О.Д.А.» та «Dispel». Якщо майже на усіх попередніх «Форпостах» виступали музиканти з інших регіонів України, то цього разу вечірка мала виключно волинський характер.
Особливістю святкового «Форпосту» стало акустичне звучання усіх виконавців, чого раніше організатори заходу не практикували. Керівник проекту Сергій Мартинюк розповів, що музиканти з цікавістю відгукнулись на пропозицію виступити акустично, оскільки їм для цього потрібна була особлива підготовка, а відтак і новий досвід.
Зважаючи на економічну кризу, організатори вирішили пошкодувати спраглу за неформальними «тусівками» луцьку молодь та не правити високу ціну за квиток. Тому потрапити на вечірку можна було, виклавши з кишені лишень 10 гривень. Втім це тільки нашкодило, адже в тісному приміщенні «Мандрів» зібралось більше двох сотень людей (з-поміж них чимало неповнолітніх), що створювало тисняву.
Та попри організаційні прогалини, так звана «неформальна» молодь справді прийшла відпочити та послухати музику.
Довідково:
Центр модерної української культури «Форпост» було засновано в березні 2007 року з ініціативи молодіжної організації «Національний Альянс». Організатори ставлять собі за мету дати можливість для розвитку молодим талантам та сприяти популяризації української музики серед молодого покоління українців.
Перший концерт в рамках «Форпосту» відбувся 30 березня 2007 року. Всього за час діяльності Центру модерної української культури «Форпост» було проведено близько 10 альтернативних вечірок, на яких виступило 26 молодих гуртів із Західної України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 2 Березня 2009 19:21
Які організатори - такий і концерт
Анонім Показати IP 3 Березня 2009 23:31
з горя напилися напевно всі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus