USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

Негода знеструмила 5 населених пунктів Волині. Вітер не припиняється

17 Березня 2014 12:40
Унаслідок штормового вітру за останню добу без електропостачання залишилося 5 населених пунктів області, загалом - 233 населених пункти по всій Україні. Штормовий вітер ще пануватиме на Волині в найближчі дні

Як повідомляють у прес-центрі ДСНС України, у Чернівецькій області без світла залишилося 11 населених пунктів, у Закарпатській області – 8, у Чернігівській – 7, Дніпропетровській та Волинській – по 5, а також 1 населений пункт у Кіровоградській області. А в рівненському місті Дубно поривчастий вітер пошкодив дах кардіологічного відділення центральної районної лікарні, наразі ведуться відновлювальні роботи.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, у суботу, 15 березня, у Луцьку внаслідок сильних поривів вітру впала зупинка громадського транспорту, внаслідок чого загинула жінка.

Сильний штормовий вітер втримається найближчої ночі в усіх областях України, повідомляє синоптик Opogode.ua Наталка Діденко. Його пориви досягатимуть 15-20, а подекуди навіть 25-28 м/с. Вдень 18 березня вітер послабшає до 7-12 метрів, проте на сході та у південній частині ще можливі 15-20 метрів на секунду. Послаблення вітру до помірного очікується 19 березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus