USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Неонатальний центр у Луцьку відремонтують за 21 млн

17 Червня 2019 18:42
Капітальний ремонт неонатального центру в Луцьку, що на проспекті Відродження, 30, включатиме ремонт першого та третього поверхів, сходових кліток і вантажно-пасажирського ліфта.

Відкриті торги оголосило КП «Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання» Волинської обласної ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 1 липня, коли й заплановано початок аукціону.

Очікувана вартість робіт становить 21 216 786 гривень.

Мова про будівельні роботи, демонтаж, сантехнічні роботи, облаштування пожежної сигналізації, системи оповіщення, звукофікацію, регламентацію часу, встановлення викличної сигналізації, електроосвітлення, встановлення електрообладнання магістральних мереж, автоматичного контролю загазованості, блискавкозахисту, улаштування заземлення електроустановки та зрівнювання потенціалів, демонтаж та монтаж ліфту, налагодження системи вентиляції тощо.

Усі роботи хочуть закінчити до 31 грудня 2020 року.

Відзначимо, що майбутній ремонт неонатального центру став можливим, зокрема, завдяки розподілу коштів перевиконання обласного бюджету за перший квартал цього року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus