USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Неповнолітніх правопорушників навчали як не «вбивати» час. ФОТО

16 Серпня 2013 20:26
Дітям, які порушили закон, необхідно показати, які є альтернативні захоплення та забави, вважають волинські правоохоронці.
У рамках програми «Літо-2013», 16 серпня, близько 30 дітей безплатно відвідали зоокуток та Еколого-туристичну стежину здоров'я, інформує ВолиньPOST.
«У нас сьогодні зібрані ті діти, які попали в поле зору міліції і стоять на обліку за крадіжки, злочини, адмінправопорушення, або неодноразово залишали свій дім з незрозумілих причин. Мета заходу - залучити дітей до здорового способу життя, показати, що є такі стежини здоров’я, є гуртки та секції, у яких можна займатися», - зазначила майор міліції, виконувач обов’язків начальника кримінальної міліції у справах дітей в області Інна Остапович.
Серед присутніх – 26 неповнолітніх з Луцька та Луцького району віком від 14 до 18 років. Міліціонер зазначає, що у більшості випадків - діти-злочинці з неблагополучних сімей, де батьки не приділяють їм вартої уваги або зловживають алкоголем.
Майстер спорту зі спортивного туризму Олександр Оришко, який облаштував мотузкову стежину в парку, вважає, аби діти не «вбивали» час на дурниці, їх потрібно займати гуртками та секціями. Багато з таких – безплатні.
Інна Остапович зазначає, що профілактика підліткової злочинності є ключовим питанням, особливо влітку, коли діти мають багато вільного часу.
Наприклад, міліціонери виїжджають у пришкільні табори і табори відпочинку дітей, де проводять з дітьми бесіди, беруть участь у культурних та спортивних заходах. Дітям, які порушили закон, необхідно показати, які є альтернативні захоплення та забави.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus