USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нескорені духом: героїв Колківської республіки вшанували автопробігом

15 Травня 2016 11:35
Автопробіг приурочений до 73-ої річниці Колківської республіки стартував з Театрального майдану.

Традиційний щорічний захід, яким відзначають річницю створення формування, що існувало з березня по листопад 1943 року на теренах Волині, відбувся 15 травня. Колківська республіка була унікальним боєздатним утворенням, що мало всі ознаки державності та не підпорядковувалося ані німецькій, ані радянській владі.

У акції взяли участь депутати обласної та Луцької міської ради, а також активісти з Луцька та районів області.

Автівки, прикрашені синьо-жовтими, червоно-чорними прапорами, банерами за написом «Нескорені духом. Колківська республіка» та символікою різних організацій, вирушили з Театрального майдану та проїхали маршрутом: вулиця Градний Узвіз - вулиця Глушець - вулиця Паркова - проспект Волі - вулиця Богдана Хмельницького - вулиця Ковельська - вулиця Набережна - вулиця Шевченка - проспект Волі - Київський майдан - вулиця Рівненська - проспект Відродження - проспект Молоді - проспект Соборності - вулиця Гордіюк - вулиця Ківерцівська.

У рамках відзначення 73-ої річниці утворення Колківської республіки, о 13:00 у селищі Колки Маневицького району розпочнеться урочиста хода від пам'ятника Колківській республіці до пам'ятного знаку загиблим воїнам УПА, біля якого проведуть мітинг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Красавчик Показати IP 15 Травня 2016 12:50
А чого Пирожик на акціі свободи бере службове авто? Корупція
свідомий Показати IP 15 Травня 2016 19:37
чергове пропіарене збіговисько лиця вдоволені а в душах їхніх пусто за звичкою "бали" заробляють
Анонім Показати IP 16 Травня 2016 00:22
Шо небудь, люди ви хворі!
Андрій Показати IP 16 Травня 2016 11:26
От би тільки в одну сторону. Але Колки шкода.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus