USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Нетверезий волинянин намагався відкупитись від поліцейських за 100 євро

7 Грудня 2020 13:08
У суботу, 5 грудня, небайдужі громадяни повідомили повідомили, що чоловік у стані алкогольного сп’яніння сів за кермо автомобіля. Інцидент трапився в селі Мирне Горохівського району.

Про це повідомляє поліція Волині.

Виїхавши на місце, працівники групи реагування патрульної зупинили вказаний автомобіль. За кермом Mersedes Benz перебував 38-річний мешканець району. У громадянина поліцейські виявили різкий запах алкоголю, а тест на стан алкогольного сп’яніння показав результат – 1,54 проміле, що майже в 8 разів перевищує допустиму норму.

Аби уникнути відповідальності за скоєне правопорушення, чоловік під час складання адмінматеріалів надав правоохоронцям неправомірну вигоду в сумі 100 євро. Неодноразаві попередження про кримінальну відповідальність порушника не зупинили.

На місце виїхала слідчо-оперативна група Горохівського відділу поліції, яка зафіксувала факт дачі неправомірної вигоди. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Окрім того, на громадянина складено адмінматеріали за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) та ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
правда Показати IP 7 Грудня 2020 16:36
200-300 треба!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus