USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Невдовзі почнуть готувати проектно-кошторисну документацію Луцького аеропорту?

20 Лютого 2009 10:23
Голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк провів робочу зустріч із Віктором Рудим - фахівцем, який займається розробкою проекту розбудови Луцького аеропорту. Про це «Волинським Новинам» повідомили в прес-службі глави ОДА.
Віктор Рудий прибув на Волинь з метою вивчення даних, які необхідні будуть для підготовки проектно-кошторисної документації.
Під час зустрічі також були присутні голова облради Анатолій Грицюк, заступник голови облдержадміністрації Василь Байцим, голова правління ВАТ «Луцьке авіапідприємство» Ярослав Чисюк та начальник авіаційної комендатури Анатолій Коротинський. Спільно вони заслухали висновки фахівця, обговорили варіанти зведення як тимчасової будівлі аеровокзалу, так і стаціонарного приміщення.
Сторони досягли домовленості, що найближчим часом узгодять потенційну пропусну спроможність Луцького аеропорту, і, орієнтуючись на цей показник, розпочнуть розробку проектно-кошторисної документації.
Довідково:
17 травня 2008 року за результатами перевірки аеропортів України інспекторами УЄФА та державними органами ВАТ «Луцьке авіапідприємство» визначили як резервний для Львова при проведенні фінальної частини Євро-2012.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus