USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У голови Маневицької РДА «свої плани» на залучені нардепом кошти

2 Серпня 2017 18:05
Голова Маневицької РДА Андрій Линдюк не погоджується з позицією нардепа від УКРОПу Ірини Констанкевич щодо розподілу коштів з фонду соціально-економічного розвитку у Маневицькому районі.

За словами помічника народного депутата Олександра Самчука, виконавча влада району не залучає самостійно кошти із держбюджету, зате будує плани на гроші, залучені Іриною Констанкевич, повідомили у прес-службі волинського УКРОПу.

«За останні два роки Маневицька райдержадміністрація не виграла жодного проекту з Державного фонду регіонального розвитку. Натомість Ірина Констанкевич протягом 2016-2017 років залучила на 23-ій округ 27 167 400 гривень і, зокрема, на Маневицький район – 6 714 222 гривні.

Ці кошти спрямовані на різноманітні соціальні об’єкти у населених пунктах округу, – наголошує Олександр Самчук. – Проте, стало відомо, що позиція голови Маневицької РДА не збігається із позицією Ірини Мирославівни щодо розподілу цих коштів. Відтак, очільник райдержадміністрації пропонує перекинути кошти, передбачені на утеплення трьох садочків селища Маневичі, на капітальний ремонт системи опалення села Нова Рудка. Комп’ютерний клас для ЗОШ І-ІІІ ст№1 імені Героя України Андрія Снітка поставити в іншому місці. Кошти, які передбачались на закупівлю котла в Маневицьку ЦРЛ (а це 1 000 000 гривень) використати на щось інше або повернути в державний бюджет, так як котельню хочуть віддати незрозумілому інвестору».

Помічник нардепа зауважує, що замість зміни призначення коштів, які на округ завів народний депутат, голові райдержадміністрації Андрію Линдюку варто наполегливіше працювати та залучати фінансування із ДФРР.

Також Олександр Самчук додав, що РДА могла б подбати за котельню в Чорнижі не за рахунок стільців для актового залу Будківської ЗОШ, а зачекавши зі створенням муралу на Маневицькому будинку культури. До слова, цей мурал коштуватиме близько ста тисяч гривень.

Нагадаємо, через небажання місцевої влади працювати, з двох об’єктів Камінь-Каширського району зняли фінансування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Знаючий Показати IP 2 Серпня 2017 18:37
Такого чуда як Линдюк, ще не було в виконавчій владі Маневицького району, дай взагалі як і його команди!!! Просто ЖАХ!!!
Колки Показати IP 2 Серпня 2017 19:34
Линдюк - лисий ган$он. Місцевий гоголівський Хлєстаков. Палець об палець не вдарив, і тільки розкриває рот на подачки.
123 до Колки Показати IP 2 Серпня 2017 22:22
100%
Анонім Показати IP 2 Серпня 2017 22:52
може линдюк таки"Г..н" але мене здивувало закупівля котла для маневицької црл , в тій бідолашній котельні црл вже стільки грошей відмили , котли туди вже закуповувалися якщо не помиляюся , плюс утеплення за кіотські гроші , використання яких ніхто до сьогодні не перевірив , скажу тільки одне коли утеплювалися стіни црл та поліклініки то всі ті матеріали маневичани могли купити вночі, не говорячи яка там сумма була відмита прислужниками януковича.......
Маневичі Показати IP 3 Серпня 2017 08:11
Та лиса гнида те й робить що на чиїйсь праці піариться сам нічого не робить візьміть хочаб бурштин а віз і досі там можна сказати робочі місця де падло лисе? як людям жити ? латиш з поляком за чорницю скількі віскату дали щоб таку ягоду як в цьому році за мізер в людей скуповувати.Де ті гроші шо гунчик з своіми братками мав у держбюджеті вибити на загальнодержавні обекти Реформу провели медичну а де бабло Линдюк тільки займається кришуванням не чистих на руку директорів яро каже як жити цим знедоленим
Автодор Показати IP 3 Серпня 2017 14:14
Миронюк пі.....рюга за ті гроші бідборди по Маневичах повстановлював та дорогу до своеї хати асфальтовану зробив!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus