USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Неймовірні O.Torvald прокачали «Бандерштат». Фото

4 Серпня 2018 09:29
Найкращі треки останніх років, круте шоу під «Наші люди всюди» і «Танець пінгвіна» на біс – таким був виступ O.Torvald, одного з найкрутіших гуртів української рок-сцени за останні, в перший день фестивалю «Бандерштат».

Ще вдень фронтмен Євген Галич спілкувався з бандерштатівцями на гутірці, а ввечері вже доводилося виконувати іншу не менш важливу місію – розкачувати фестивальників, виступаючи в якості хедлайнера першого дня на головній сцені фесту.

До слова, цьогоріч O.Torvald вперше стали хедлайнерами «Бандерштату», тож, як зауважила ведуча Вікторія Жуковська, фанатам цього неймовірного гурту не довелося відриватися в спеку.
Гурт в прямому і переносному сенсі увірвався на сцену, зігравши треки «Крик», «Копы» та «Марі».
«Перший день. «Бандерштат», як настрій?» - запитав Женя Галич у фестівців та відразу отримав позитивну відповідь у вигляді вигуків. Він зауважив, що йому приємно бачити кожного, а також пожартував, що особливо радий бачити людей в футболках гурту, бо вони роблять O.Torvald багатшими.

Для публіки, яка готова була відриватись до ранку, гурт спочатку виконав «В подушках», «Все спочатку», «Ти є», «Дим», а також записані спільно з Бумбоксом «Вечер в Рио» та кавер на трек гурту Ляпис Трубецкой «Сочи».
Опісля у виконанні гурту прозвучали - «Знаки», «Не вона», «Віскі і шоколад», «Киев днем и ночью». А виконання треку «Наші люди всюди» перетворилося на своєрідне шоу: під час програшу в стилі реґі Галич закликав публіку подякувати всім присутнім оплесками, а потім заспівати приспів – «UA-UA-UA» звучало на всю територію фесту. Втім, на цьому трек не закінчився, адже Женя спустився у натовп.
Музиканти ще не встигли подякувати та зняти інструменти, а розігріта неймовірним виступом публіка вже кликала «O.Torvald» на біс. Тож насамкінець гурт виконав шанувальникам ліричну «Без тебе» та запальний трек «Танець пінгвіна».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ігор луцький Показати IP 4 Серпня 2018 10:22
Яка хороша можливість для Торвальда нагадати про своє існування.
Надорвальд до ігор луцький Показати IP 4 Серпня 2018 12:58
Після 26 місця на Євробаченні.
петя Показати IP 5 Серпня 2018 09:35
це ти мені спати не давав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus